م.ع
عنوان :

علائم حساسیت به پروتئین شیر گاو

متخصص بیماری های کودکان
سلام عرض میکنم آقای دکتر پسر من 9ماه و 14روزشه و شیر خشک تروویتال مصرف میکنه.روز پنجشنبه به شدت تب کرد.تبش رو با شربت استامینوفن کنترل کردم روز جمعه 2بار بالا آورد و یکبار هم مدفوع کرد که شدیدا آبکی بود.روز شنبه هم 2 بار بالا آورد. شنبه بردم پیش متخصص که گفتن عفونت ویروسیه و گلوش کمی عفونت داره.براش آزیترومایسین و سیتریزین و پودر پارسی لاکت نوشتن.شنبه دیگه تبش با شربت پاراکید پایین نمیومد و مجبور شدم از شیاف استامینوفن 125استفاده کنم.از نصف شب دیشب دیگه تب نکرده یعنی امروز تب نداشت و اصلا استامینوفن مصرف نکرد.لازم به ذکره که از وقتیکه بیماری اش شروع شد خیلی هم نفخ میکرد و گاز روده اش تو خواب و بیداری خارج میشد.امروز بعد از اینکه تبش قطع شد صورتش دونه های قرمز زد و خیلی هم بیقراره.اشتها نداره و حتی برای شیر خوردن هم شدیدا مقاومت میکنه و خودش رو به عقب میکشه.قبلا اصلا خواب خوبی نداشت(به علت ریفلاکس)و از وقتیکه مریض شده خوابش بدتر هم شده.سوالم از خدمتتون اینه که این دونه های قرمز آیا حساسیت به پروتئین گاویه یا بیماری روزوئلا؟یک طرف صورتش دونه های بیشتری زده که عکسش رو براتون ارسال میکنم .ممنون از لطفتون

سلام این علائم مربوط به روزیولا است ولی در تمام کودکان دارای آلرژی به کازیبن یا لاکتوز تب و بیماری ویروسی باعث تشدید ریفلاکس . التهاب روده و بی اشتهایی تا 2 هفته خواهد شد .
در دوران نقاهت مصرف نتردتیدازدل روزی دوبار 2 سی سی . مروبیوتیک رامنوفلور 8 قطره روزانه , قطره ایزی کول روزی 4 بار 7 قطره برای بهبود علائم التهاب روده توصیه میشود وبرای افزایش اشتها شربت گاویسکون روزی دوبار 2 سی سی تا دو هفته بدهید