ف.ف
عنوان :

گس شدن دهان

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام. چندین ماه است دهانم گس می شود و انگار خرمالوی کال خوردم هرچی ازمایش و دکتر رفتم کسی متوجه نشده از چی میتونه باشه ممنون میشم کمکم کنید. حال خیلی بدیه

احساس ترشی یا تلخی یا برگشت اسید به دهان یا سوزش قفسه سینه یا سرفه ندارید؟

نه هیچکدام

احساس ترشی یا تلخی یا برگشت اسید به دهان یا سوزش قفسه سینه یا سرفه ندارید؟

نه هیچ کدام

روزی دو بار مسواک میزنید و نخ دندون شبها استفاده میکنید؟

روزی 1 بار مسواک و نخ هم استفاده نمی کنم. یعنی مشکل از دهان و دندان می باشد؟

ممکنه، قطعی نیست، اما بهتره روزی دوبار مسواک بزنید و شبها نخ دندون هم استفاده کنید

دفعات غذا خوردن رو بیشتر اما حجم غذای هر وعده رو کمتر کنید

یه مدت ترشی و تندی رو کمتر مصرف کنید

بعد غذا تا دو ساعت دراز نکشید، نوشابه و غذاهای خیلی چرب و قهوه و شیرینی و سکلات و فست فود مصرف نکنید

ببینید با رعایت این موارد بهتر میشید یا خیر

ممنون