ج.ت
عنوان :

jترس از غذای جامد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام پسر من 5 سالشه . حدود 1.5 سال پیش در کلینیک ابن سینا خدمت آقای دکتر رسیده بودیم ( 2 بار) . مشکلات گوارشی و ریفلاکس داشت ولی الان در وضعیت نسبتا خوبی است . علیرغم سن اشاره شده بدلیل مشکلات قبلی ترس از غذای جامد در پسرم وجود دارد و هنوز هم فقط غذای میکس شده ( آنهم با شیشه شیر که سر پستانک آن بریده شده) می خورد. می خواستم راهنمایی بفرمائید برای اینکه ترسش از بین برود و بتواند غذای جامد بخورد چکار کنیم. در کانال تلگرامی در آن زمان ، آقای دکتر به کاردرمانی جنت آباد در جنت آباد ساختمان طوبی اشاره کرده بودند آیا مرکز خوبی است ؟ آنجا مراجعه کنیم یا راه حل دیگری را دستور می فرمائید. تشکر و آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما.

سلام
فیزیوتراپی بلع توسط همکاران گفتار درمان
آموزش بلع و استفاداداز غذاهای انگشتی
تامین کلسیوم و ویتامین دی کودک
مشاوره برای کاهش,استرس,با روانشناس
استفاده از داروهای ریلکسیو کودکان یا پروزاک برای,کاهش استرس و کمک به کنترل فوبیای کودک نیز کمک کننده خواهد بود .

بله هر مرکزی که گفتار درمان با تجربه فیزیوتراپی بلع داشته باشد میتوانید مراجعه کنید