م.ن
عنوان :

عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
چندتا سوال داشتم.دخترم عدم تحمل لاکتوز داره الان یکسالش تموم شده باید تست مدفوع بده بازم؟ چند روز قبل از تست مدفوع باید شیر معمولی بدم که توی آزمایش نشون بده؟ چکاب یکسالگی شامل چه مواردی میشه؟ باتوجه به اینکه رشدش مناسبه ایا ضروریه انجامش؟؟

سلام یک هفته تا 10 روز بعد از شروع لاکتوز است مدفوع مجدد چک شود
چکاب فقط,برای غربالگری است و الزامی نیست و کم خونی و کمبود ویتامین ها و تیروئید را چک میکنیم