آ.د
عنوان :

مسافرت با هواپیما به همراه نوزاد 4 ماهه

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام
بنده نوزاد پسر 4 ماهه دارم. فقط شیر مادر میخوره به همراه سه قطره پدیلاک، کولیک اید و گریپ میچر برای کولیک. قصد مسافرت یک هفته ای به استامبول با هواپیما دارم. لطف بفرمایید مرا در این زمینه راهنمایی بفرمایید که چه مواردی را باید قبل و حین سفر برای نوزادم رعایت کنم؟ آیا داروهای خاصی باید با خودم ببرم مثلا استامنیفون یا قطره اشک...؟ یا کار خاصی باید انجام بدم که به مشکل نخورم؟ اگر غذاهایی که در مسافرت مصرف کنم نفاخ باشه به غیر از داروهای خودش دارویی هست که من برای خودم تهیه کنم که کولیکش بدتر نشه؟
قبلا از توجه و راهنمایی های شما کمال تشکر را دارم.

سلام خیر داروی دیگری نیاز نیست و نهایت با مصرف دایجیتیو برای خودتان همراه غذا از نفخ معده میتوانید جلوگیری کنید