ن.ا
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید وقتتون بخیر .
اقای دکتر ،دخترم محیا فتحی تاریخ 6/10 اوردم مطب شهران .
یکسالشه ولی هنوز رفلاکس داره گفتید بچه سالمی فقط ورم معده داره و اینکه باید مدیریت کنید شیر و غذا .در طول شبانه روز از 9 بار شیر دهی ب 5/6 بار رسوندم ،شیر دهی شبانه قطع کردم فقط بیدار میشه اب میخوره بعدش ساعت حدود 6/7 صبح شیر میخواد .در طول شبانه روز گاهی ک شیر میخواد غذا میدم اما از غذا کم میخوره البته غذا دادن ب محیا بدون اجباره و مستقل گذاشتم اما غذا کم میخوره یک ساعت بعدش دوباره شیر میخواد .البته وقتی لثه ش ورم میکنه دندون در میاره بیشتر شیر میخوره تا غذا بعدش ک دندونش در بیاره شیر خوردنش کمتره .علایمش اینکه نیم ساعت بعد از خواب رفلاکسش اذیت میکنه گردنش عقب میندازه خوابش سبک میکنه حساسیت خاصی نداشت ازمایش رست انجام دادم اوردم مطب فرمودید رست انی انجام دادیم باید رست تاخیری بگیریم فعلا نتونستم بیام تهران ازمایش بگیریم .چهار مغز ،شکلات و توت و گوجه برای محیا پرهیز کردید خودمم پرهیز کردم .الان مشکلم خوابشه ک نیم بعد از خوابش خوابش سبک میشه دارو خوب بود ولی باز علایم داره الخصوص الان ک داره دوباره دندون در میاره شیر بیشتر میخواد .
داروهاش Pariet20،نصف صبح .
باکلوفن 10.نصف شب .
پودر بایوکید در هفته دو بار نصف ساشه .
شربت گاویسکون پیدا نکردم .میشه دوز دارو تغییر بدید شاید ی خورده بهتر بشه .ممنونم از لطفتون .

سلام شیردهی را به روزانه 2 تا 3 بار برسانید

بکلوفن کافی است و پریت را میتوانید بجای صبح غروب بدهید
جای کودک باید خنک باشد
بجای گاویسکون میتوانید رانیتیدین و زادیتن را 3 سی سی میتوانید استفاده کنید

اقای دکتر ببخشید یادم رفت بگم محیا چند وقت 3 بار بالا اورده البته با سرفه یعنی چند بار سرفه کرده پشبندش بالا اورده امکان داره از اثرات داروهاش باشه ؟سابقه بالا اوردن نداشته .
ببخشید اقای دکتر شربت رانیتیدین و زادیتن چ زمانی بدم ؟صبح عصر یا شبها
اقای دکتر ببخشید چند روزیه با گریه از خواب بیدار میشه گریه مربوط ب رفلاکسش هست ؟

اگر با این دو دارو علائم قطع نشود از رانیتیدین و زادیتن روزی یک یا دوبار 2 سی سی میتوانید بدهید