S.E
عنوان :

اسهال بعد از شیردهی

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
من یک پسر 4 ماهه دارم که تا الان الگوی روزانه دفعش روزی یک یا دو بار بود ، شب قبل از واکسن 4 ماهگی شکمش استثنا 3 بار کار کرد و بعد از واکسن بعد از هر بار شیردهی تقریبا دفع شل و زود و ابکی ، الان یک هفته میگذره به دو متخصص اطفال مراجعه کردم اولی تشخیص داد که من از غذایی استفاده کردم که باعث تشدید حساسیت شده من هم شیر خودم میدم و هم شیر خشک کمکی ایزومیل ( بچه حساسیت دارد) ،ازمایش مدفوع نوشتن که من در ازمایشگاه بیمارستان صارم دادم ، توی جوابش هیچ اثری از خون یا عفونت یا میکروبی بودن دیده نشد متخصص اول گفتن احتمال میدن که جواب ازمایش غلط باشه . بنابراین فقط او ار اس و قطره بب کر تجویز کردن . چون رویه ادامه پیدا کرد به یک متخصص دیگه مراجعه کردم ایشونم گفتن فقط باید او ار اس بدم تا 2 هفته .الان تقریبا یک هفته داره میگذره و این بچه هنوزم بلافاصله بعد از هر بار شیردهی دفع دارد مگر اینکه خواب باشه ، یعنی چون شبها کامل میخوابه تعداد دفعاتش به 4 یا 5 بار میرسه .سوالم اینه که تا کی باید صبر کنم، البته مایع او ار اس رو به راحتی از شیشه میخوره اما وقتی شیرو اینطوری دفع میکنه حتی اگر من نزارم اب بدنش کم بشه بچه وزن کم نمیکنه؟
لطفا راهنمایی کنین من باید چکار کنم . با اینکه شیر ایزومیل یک شیر بدون لاکتوز هست اما با توصیه متخصص دوم شیر ال اف ب ب لاک میدم و قطره پدی لاکت و قطری کولیک ایز .هیچ تغییری ایجاد نشده من باید چیکار کنم اقای دکتر خیلی نگرانم
11:52
یعنی باید ازمایش مجدد انجام سلام وقت بخیر
من یک پسر 4 ماهه دارم که تا الان الگوی روزانه دفعش روزی یک یا دو بار بود ، شب قبل از واکسن 4 ماهگی شکمش استثنا 3 بار کار کرد و بعد از واکسن بعد از هر بار شیردهی تقریبا دفع شل و زود و ابکی ، الان یک هفته میگذره به دو متخصص اطفال مراجعه کردم اولی تشخیص داد که من از غذایی استفاده کردم که باعث تشدید حساسیت شده من هم شیر خودم میدم و هم شیر خشک کمکی ایزومیل ( بچه حساسیت دارد) ،ازمایش مدفوع نوشتن که من در ازمایشگاه بیمارستان صارم دادم ، توی جوابش هیچ اثری از خون یا عفونت یا میکروبی بودن دیده نشد متخصص اول گفتن احتمال میدن که جواب ازمایش غلط باشه . بنابراین فقط او ار اس و قطره بب کر تجویز کردن . چون رویه ادامه پیدا کرد به یک متخصص دیگه مراجعه کردم ایشونم گفتن فقط باید او ار اس بدم تا 2 هفته .الان تقریبا یک هفته داره میگذره و این بچه هنوزم بلافاصله بعد از هر بار شیردهی دفع دارد مگر اینکه خواب باشه ، یعنی چون شبها کامل میخوابه تعداد دفعاتش به 4 یا 5 بار میرسه .سوالم اینه که تا کی باید صبر کنم، البته مایع او ار اس رو به راحتی از شیشه میخوره اما وقتی شیرو اینطوری دفع میکنه حتی اگر من نزارم اب بدنش کم بشه بچه وزن کم نمیکنه؟
لطفا راهنمایی کنین من باید چکار کنم . با اینکه شیر ایزومیل یک شیر بدون لاکتوز هست اما با توصیه متخصص دوم شیر ال اف ب ب لاک میدم و قطره پدی لاکت و قطری کولیک ایز .هیچ تغییری ایجاد نشده من باید چیکار کنم اقای دکتر خیلی نگرانم
11:52
obx1،
ازمایش stool cal
protectin
ازمایش ها باید دوباره انجام بشن؟

سلام احتمالا کودک دچار عدم تحمل لاکتوز یا همان ریفلاکس پنهان بوده است که دراین موارد بعد از واکسن کودک علابنی از سو خوب را با مصرف شیر نشان خواهد داد

تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته و چربی مدفوع برای تشخیص اولیه کمک کننده خواهد بود .
تا آن زمان بهتر است شیر آل اف را ادامه دهید و از قطره رامنوفلور روزانه 10 قطره برلی کودک استفاده کنید

درصورت اسهال بیش از دو هفته یا تایید آزمایشگاهی عدم تحمل لاکتوز درمان سو جذب را میتوان برای کودک شروع نمود
درصورتی که عدم تحمل لاکتوز وجود داشته باشد موی لاکت و کودکی از باعث تشدید واکنش خواهد شد و بهتر است قطع شود واگر کودک کولیک مقاوم یا طول کشیده دارد از اینفاکول یا سگا گریپ میتوانید استفاده کنید