آ.ج
عنوان :

گوارش ابتین

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر این نتیجه ازمایش ابتین که دستور داده بودید،از سری قبل که فرموده بودیدداروهای مربوط به کولیک(قطره کولیکز، گرینیچر،پدی لایک) را حذف کردیم و شیر خشک هم از گیگوز به نان بدون لاکتوز تغییر دادیم بعد از این تغیرات میزان استفراغش کمی کم شد و دیگر شیر صاف را خیلی کم بالا میاورد و اگر هم چیزی بالا میارد بیشتر پنیرکی هست و بیشتر هم شیر مادر را بالا میاور البته ما رانیتیدینم دیگر حذف کردیم الان منتظریم ببینیم قطره ایزی کول را چطور مصرف کنیم، ابتین هم 3ماه و 18 روزش هست وتا چه زمانی باید این قطره و شیر خشک بدون لاکتوز را استفاده کند
اقای دکتر همون طور که قبلا هم گفتم پسرم مشکل سنگ کلیه هم داره و دکترش براش یه سری دارو داده که شامل یه محلول دست ساز و شبیه اب با دوتا قرص به نام ویتامین ب 6 و هیدروکلروتیازید
یه مدتی هم هست که بعضی از جاهای بدنش مثل اطراف زانوهاش و مچ دستهاش خشک خشک میشه مثل پوست ادمی میشه که دستش از سرما سوخته و خشک شده باشه البته کرم qvهم استفاده میکنم ولی فایده نداره
صورتشم همیشه خشک و زبر و کاهی اوقاتم دونه های قرمز میزنه و از این کرم ها برا صورتش استفاده میکنیم
اما زیاد نتبجه ای نگرفتیم

سلام با توجه به این که عدم تحمل کودک به لاکتوز شیر درازنایش تایید شده است, علائمی مانند اگزمای صورت و پوست دست و پا , ریفلاکس معده, کولیک مقاوم به درمان و اختلال نسبی رشد قابل توجیه خواهد بود
شیر بدون لاکتوز را ادامه دهید و همراه با شیر مادر جهت کاهش اثر لاکتوز شیر تان قطره ایزی کول را 6 قطره به کودک بدهید

برای اگزمای صورت کرم الیدل و برای اگزمای دست و ما کرم اگزاسین استفاده کنید .
شرایط انتی ریفلاکس را رعایت کنید

بجای موی لاکت از بایو کید و بجای کولیک از از اینفاکول یا شربت سکه گریپ هم نیاواتید استفاده کنید .

در مواردی که کودک بی قراری همراه علائم ریفلاکس داشته باشد میتوانید با قرص بکلوفن علائم را کنترل کنید