م.چ
عنوان :

سردرد شدید

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خسته نباشید جناب
من دو روزه که سر درد شدید دارم که کلا طرف سمت راست سرم به صورت خیلی شدید درد رو احساس میکنم و احساس میکنم که قلبم اومده تو سرم و ضربان شدیده
دیشب به دکتر عمومی مراجعه کردم و مسکن برام تزریق کردن همراه سوزن ولی همون درد رو دارم
گردنم هم از ناحیه پشت خیلی درد میکنه
خواستم ازتون مشاوره بگیرم که چه کاری رو انجام بدم و ب چه متخصصی مراجعه کنم

سلام .سابقه سردرد مشابه داشتید؟
شروع ناگهانی داشته یا کم کم شروع شده ؟ از خواب بیدارتون میکنه ؟ همراه با استفراغ هستش؟

نه مادرم یه دونه از رگ های سرش کیپ شدگی داره تحت نظره دکتر تهران هستش
ولی خودم کلا موقع درد بعضی مواقع حالت تهوع دارم
از خواب هم که نه دارو رو مصرف میکنم خواب اوره
از قبل هم همین درد رو داشتم نه ب این شدت که یک ماهه سراغم اومده
بیشتر هم شب ها اذیت میشم موقعی که نور ب چشمم میزنه ضربانش بیشتر میشه و اختلال دید دارم

شما سردرد نوع میگرن دارید ، اما اگه شدت سردرد تون زیاد شده ، با سردردهای قبلی فرق داره و باعث اختلال در فعالیت های روزمره و کاری شما شده ، بهتر ک یک ام آر آی مغزی بگیرید

قبلا که سردرد داشتم نه به این شدت که دو روزه اومده سراغم
و دیروز فشارم رو پانزده بود

کپسول ایندومتاسین 25 میلی گرم هر 12 ساعت همراه با غذا .
قرص پروپرانولول 10 میلی گرم هر 12 ساعت ..
تا یک هفته مصرف کنید. بعد اطلاع بدید