س.م
عنوان :

حساسیت به پروتئین گاوی

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام دختر من 5 ماه و نیمشه حدود دو ماه پیش در مدفوعش خون بود(دلستر مصرف کرده بودم) به تجویز دکتر شیرخشک پپتی جونیور دادم که اصلا نمی خوره شیر خودمو میخوره و من تقریبا یکماه میشه رژیم غذایی رو حذف کردم و لبنیات میخورم با توجه به کمبود وزن دخترم هنگام تولد 3100 و در پنج ماهگی 6 کیلو میتونم بهش شیرخشک معمولی بدم دیگه در مدفوعش خون مشاهده نکردم آزمایش ها پیوست میباشد

سلام درازمایشلنی که انجام داده اید تست حساسیت به شیر ( لاکتوز و کازیبن ) توسط پزشک درخواست نشده وبا توسط آزمایشگاه انجام نشده , لذا با این نتیجه نمیتوان گفت حساسیت کودک به شیر از بین رفته یا خیر
پس یا باید به صورت آزمون و خطا خودتان تست کنید و ببینید کودک دچار مشکل میشود یا خیر و یا تست حساسیت به شیر را انجام دهید