م.ی
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دختر من از مریضای شماس 7ماهه با قد 65و وزن 8ونیم .رفلاکس داره و آلرژی به پروتئین گاوی بر طبق نظر شما زانتاک استفاده میکنه ،چند روز شنیدم که میگن سازمان غذا و دارو آمریکا گفته زانتاک مشکوک به سرطان زا بودن است.نظر شما چیه؟
آیا داروی جایگزینی برای زانتاک وجود دارد؟

سلام مرجع دارویی در اکثر کشورها سازمان غذا و داروی آمریکا است
لذا بهتر است از ساشه ازومپرازول یا کپسول امپرازول روزی دوبار نصف بجای زانتاک استفاده کنید تا مجدد اظهار نظر درمورد زانتاک منتشر شود

پاسخ استعلام خودم دراین خصوص از سازمان غذا و دارو هنوز ارسال نشده است

من نکسیوم دارم میتونم بجای ازومپرازول بدم
تشکر از راهنمایتون.زنده باشید.