S.E
عنوان :

اسهال

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر
میخواستم ازتون راجع به اسهال سوال کنم پسرم از یک شب قبل از واکسن 4 ماهگی شروع به بیرون روی کرد
تا الان پیش 2 تا دکتر. بردم اولی گفت یه چیزی خوردی حساسیت شدیده ازمایش داد، اما تو جواب ازمایش همه چی عادی بود، بعدش که جوابو بردم گفت این ازمایشگاهی که بردی چنگی به دل نمیزنه( منظورش این بود که جواب ازمایش غلطه فقط او ار اس و قطره پدی لاکت تحویز کرد بعدم گفت ببرم پیش دکتر گوارش
بردمش یه دکتر دیگه گفت ویروسیه باید تا دوهفته صبر کنی فقط او ار اس بدی ویروسه بره
الان 10 روزه تا بچه شیر میخوره از اون طرف میره بیرون

سلام این واکنش واکنش عدم تحمل لاکتوز است
شیر بدون لاکتوز
قطره رامنوفلور روزی 10 قطره تا 10 روز
شربت مترونیدازول روزی دوبار 2 سی سی تا 7 روز
باید بدهید

اگر شیر مادر بخورد و اسهال بیش از دو هفته ادامه یابد باید درمان سو جذب برای کودک شروع شود و آزمایشات تخصصی دراین خصوص در دسترس هستند.