ف.ا
عنوان :

جواب آزمایش و راهنمایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام دو هفته پیش مطبتون بودیم
دخترم 19 ماهه قد81 وزن*****9300
تولدش قد50 وزن2950
سابقه خشکی پوست و عدم تحمل لاکتوز در نوزادی که خوب شد و رفلاکس شدید که سونو کردید گفتید خوب شده. گفتید قدش کوتاهه و آزمایش نوشتید که ببینیدسوجذب و اختلال رشد داره یانه
آیروفیکس4سی سی میخوره. ایمیونس 5سی سی و بعد از اون اکی پل 4سی سی تجویز کردید واکسن ها رو هم زدیم
اشتهاش خوبه. روزانه دوبار 120سی سی شیر میخوره. درکل زرنگ و سرحاله
1.قد نرمال تو این سن چند سانته؟ایا اختلال رشد دارد؟
2.منیزیوم یه مقداری بالا بوده ایا مشکلی هست؟ (سه ماهگی یه رسوب 2 میلی داشته که دوماه بعد سونو دادیم خوب شده بود، برگشت و عفونت ادراری هم نداشت)
3.آهن رو با همان مقدار ادامه بدم. ایمیونس منیزیم داره مشکلی نیست بهش بدم
4.پای پرانتزی خفیف و کف پاش صافه لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون
عکس آزمایشات رو بی کیفیت نشون میداد زوم کردم مجددا بدون رفرنس فرستادم

سلام خوشبختانه آزمایش ها برای سن کودک در محدوده نرمال هستن
مختصری,سو جذب و کمبود نسبی هورمون رشد مربوط به سابقه عدم تحمل لاکتوز است که کنترل شده است
تا میان دوسال مکمل ها را با همین روز ادامه دهید
قد متوسط 82 و قد بلند و ایده آل 85 است
ایمونیس اشکالی ندارد منیزبوم باید در کودکان کمی بالاتر باشد

قوس پا و اصلاح پا پرانتزی از سال سوم به بعد است و فقط آفتاب را فراموش نکنید