پ.ن
عنوان :

تیرگی پوست اطراف لب(پشت لب و چانه)

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید.دختری هستم19ساله.پوست صورتم روشنه ولی،فک میکنم حدود4،5سالی هستش که پوست اطراف لبم تیره است،ازتون یه راهکارمناسب و کم هزینه برای درمان قطعی مشکلم میخواستم.درضمن من دلایل مختلفی رو که برای این مشکل توسایتهای مختلف هست رومطالعه کردم ولی هیچ کدوم ازاین دلایل نبوده روندارم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام اگه سابقه خشکی و اگزمای دور لب رو ندارید میتونید برای سه ماه از کرم روشن کننده مثل اربوتین اردن یا دکتر ژیلا برای روزها استفاده کنید و از کرم ازالایبک اسید هم یک شب درمیون
و روزی یک قرص زینک ویتامین سی مصرف کنید

اگر درمانهای دارویی موثر نباشه ، لیزر کیوسیوییچ میتونه کمک کننده باشد
د

ممنونم
ببخشیددکتر درخصوص نحوه مصرف داروهاهم سوال داشتم تاسه ماه هرروزقرص رو مصرف کنم؟کرم ازالایبک اسیدرو شب بزنم تاصبح بمونه بعدش بشورم؟و اینکه کرم روشن کننده ای که فرمودین رو درطی کل روز بمونه و ترمیمش کنم؟
اگردرمان دارویی موثرباشه،تاثیر درمانیش دائمی است یاموقتی؟
ببخشیدسوالاتم طولانی شد.

سلام بله قرص روزانه تا سه ماه
ازالاییک اوایل یک ساعت بمونه و بعد با اب بشورید اگه سوزش و تحریک نداشت تا صبح میتونه بمونه
کرم روشن کننده روز رو هر چند بار که خواستید میتونین تکرار کنید بسته ب عامل ایجاد کننده تیرگی ممکن است درمان موقتی یا دایم باشد