ش.ا
عنوان :

حساسیت به دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دیشب پیام دادم که دکتر برای دخترم کواموکسی کلاو تجویزکرده وفتم ایا میشه دو انتی بیوتیک رو باهم داددیا خیر. ک فرمودید با یکی از انتی بیوتیک ها میشه جلو بریم. خب من متوجه شدم ظاهرا روشنا به کواموکسی کلاو حساسیت داره چون از ساعت 5 تا 9 شب دوبار دفع خیلی ابکی با صدای باد شدید داشت و دوبار هم بالا اورد.این درحالیه که من دو سه روزه داروی رفلاکسشو قط کردم و اصن بالااوردن نداشته. به همون دکتر زنگ زدم و گف باید بجای کواموکسی کلاو بش سفکسیم بدم روزی دوبار و هربار 2.5 سی سی(البته عدد دقیقش یادم رقت متاسفانه انقد هول کرده بودم) الان میخواستم از شما صلاحدید بگیرم. من الان ازیترومایسین ک اول شروع کردم رو کنار بذارم و فقط انتی بیوتیک جدید رو بدم؟ اگه نظرتون مثبته، همین سفکسیم خوبه؟و دوزشم لطفا بهم بگید چقد بدم.
یااینکه ممکنه تهوع و اسهالش بخاطر تئوفیلین جی باشه و بجاش سرتاید بگیرم؟
الان تو خواب وقتی سرفه میگنه حالت عق زدن بش دست میده.
لازم به ذکره دلیل اینکه من بردم دکتر پایداری و تشدید سرفه هاش بود که میخواستم ببینم سرتایدهم براش بگردم پیداکنم یا نه. که دکتر این تجویز رو کرد و گف پدی کاف رو هم کنار بذارم.الان من پدی کافم بش نمیدم. بنظرتون مجدد بدم یا نه؟
اگ نظرتون برای سرتاید هست، جایگزینشم بهم بگید ک اگ نبود بجاش اونو بگیرم.

سلام تیوفیلبن را قطع کنید و تیمری سروتاید را روزی دو تا سه بار یک پاف بزنید
یا زیترومکس روزی یک بار 2/5 سی سی تا 5 روز یا سفکسیم روزی دوبار 2 سی سی 10 روز میتوانید بدهید و دوره درمان با اسپری 2 تا 3 هفته است

درصورت برگشت مجدد ریفلاکس به خاطر اند کسی کلاو میتوانید دارو های قبلی ریفلاکس را مجدد تا دو هفته بدهید