b.s
عنوان :

درد پا

متخصص ارتوپدی
سلام خدمت دکتر گرامی من یه خانم سی ساله متاهل بدون فرزند هستم مدت دو ساله دوبار زانوهام ورم کرده و زیر زانوم کبود میشه و درد وحشتناکی داره و زانوهام همش صدای تق تق میده من چه مشکلی دارم با تشکر فراوان از شما

سلامبا توجه به سن و توضیحات مختصر شما:
ایا از توالت ایرانی استفاده میکنید؟
وزنتون زیاده؟
پله دارید؟
زانو خالی یا قفل میکنه؟

سلام از توالت ایرانی و شصت کیلوم پله هم نداریم زانو قفل میکنه ببشتر زانوی چپمه تا باسن و کمر هم میره قرص متوکاربامول و کپسول دیکلوفناک هم استفاده میکنم در حال حاضر مرسی
البته تب هم دارم به شدت زانوم و پای چپ دردناکه هیچ نوع مسکنی ارومم نمیکنه زانوم رو نمیتونم کامل خم کنم چون یکم ورم داره دیشب یخ گذاشتم روش کمی کمتر شد

بسیار خوب.
قفل کردن زانو بیشتر به علت درد ناشی از تورم زانو یا اسیب منیسک عست اما دردی که تا باسن وجود دارد بیشتر منشا دردهای سیاتیک و کمری دارد.
بنظر یک ام ار ای از زانو و کمر برای شما کمک کننده خواهد بود

مرسی خیلی ممنونم اگه سیاتیک داشته باشم چکه کارهایی انجام بدم که بهتر شم؟ با تشکر

ورزشهای ویلیامز رو در اینترنت سرچ کنید بسیار کمک کننده هست

خیلی ممنونم با تشکر
ببخشید تروخدا اینقد سوال شاینقدمی پرسم سیاتیک قابل درمانه؟ با توجه به سنم چون الان یه هفته اس زمینگیر شدم حتی توان رفتن به متخصص تو کرمانشاه رو ندارم انقدر پام درد میکنه ما تو روانسریم با کرمانشاه فاصله داریم

بله قابل درمان تا حدی هست.
فیزیوتراپی و دارو

مرسی خیلی ممنونم