م.ح
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکترمقدادی وقت بخیروخسته نباشیدممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدین حدود دو سه ماه قبل طبق دستورشمابه بچه های دوقلوم که الان 10ماهه هستن نکسیوم وزادتین وگاویکسون باکلوفن میدم تاحدودی تاثیرگذاربودن داروها تااینکه مدتیه یبوست میگیرن وشیرخوردنشون بدشده و به شدت بی قراری میکنن 1_ ایاازعوارض گاویسکون نیس وبرای یبوست چ دارویی تجویزمیکنید؟2_ایاداروهارو ادامه بدم وتا کی باتوجه به عوارض زیادشون واینکه چن ماهه استفاده میکنن یا نمیخوادجایگزین کنم؟3_بااینکه شیرخوردنشون بدنیس اصلاوزن گیری ندارن شماگفتین پروتین وی تجویزکردین پیدانکردم کجاتهیه کنم اگه نبودجایگزینش چیه؟ 4_میشه کلیه ازمایشاتی که مربوط به عدم وزن گیری وعدم جذب غذا والرژی غذایی هست بفرستید هرغذایی میدم به شدت بیقرارمیشن5_شماگفتین شیرشب از9ماهگی نبایدبدیم مانع رشدمیشه علتش چیه؟من بچه هام چون شیرحجم کم میدم نصف شب گرسنه میشن وشیرمیدم چیکارکنم؟ 6_ لطفا دارو برای رشد ومحکم شدن استخوان وافزایش هوش واشتها معرفی کنید مولتی ویتامین واهن . بچه هام خیلی تحرک دارن یه جانمیشینن ایا بیش فعالن؟

سلام تست کلپروتکتین مدفوع و اسیدیته, و غذای هضم نشده و چربی مدفوع برای سو جذب بدهید
دارد تا تا پایان بکسالکی است و اگر شیر شب قطع سود فقط لازم است گاویسکون را ادامه بدید و یابد دارو ها را بتدریج قطع کنید
برای یبوست آب کافی , فیبر غذایی, تحریک مقعدی, جلوگیری از گرما زدگی و نهایت شربت متراعین خوراکی روزی یک قاشق غذاخوری بدهید .
بعد از جواب آزمایشات با توجه به پاسخ آزمایشات مکمل های رشدی توصیه خواهد شد

تست حساسیت به شیر و غذا
RAST igG

دراین کودکان کمک کننده خواهد بود

آهن و ویتامین دی 3 و شربت امگا 3 و 6 جونیور کافی هستند