م.ت
عنوان :

نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید آقای دکتر پسرم الان 5 روزه که وارد 6 ماهگی شده متاسفانه از دیشب تب کرده و کمی هم گرفتگی بینی دارد که از قطره ی کلداماریس برای بینی استفاده میکنم و دو برابر وزنش هم بهش استامینوفن میدم و به تجویز خودتون شبا یک و نیم سی سی زادیتن بهش میدم خواستم بپرسم برای تبش فقط استامینوفن بدم واگر تبش قطع نشد چه کاری انجام بدم و آیا داروی دیگری نیاز هست که بهش بدم یا خیر
غذا هم بهش سوپ و حریر میدهم و متاسفانه برای مدفوع کردن به سختی شکمش کار میکنه
آقای دکتر پسرم دچار یبوست شده و الان 4 روزه شکمش کار نکرده و ناله میکنه

سلام برای یبوست مقالات کنترل یبوست را مطالعه کنید. ماساژ شکم. آب کافی , فیبرهای غذایی و تحریک مقعدی و شیاف گلیسرین را امتحان کنید
برای تب اسپری بینی و تب بر آستامینوفن یا پد پیشانی و شیاف و بدن شویه تا 3 روز و اگر بعد از سه روز تب قطع نشود یا کودک دچار علائم بیماری شود باید توسط پزشک معاینه شود