س.ف
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر دخترم 7 ماه و 20 روزشه با قد73وزن8600 قدووزن تولدش 52و3600 رفلاکس داره نکسیوم و موتیلیوم استفاده میکرد که با شروع شیرخشک پپتی جونیور و غذا کمکی قطع کردم فقط گاویسکون میخوره شب هر ساعتی بخوابه تا 6 ساعت اصلا بیدار نمیشه این کافی برای شیر شب یا تایم رو بیشتر کنم با زادیتن خیلی ارومه وقتی نمیدم بیقرار میشه تا جند وقت میشه بهش بدم عوارض نداره؟ یه مدت کم اشتها شده به توصیه شما فقط ویتامین دی و آهن قرص فولیک اسید میخوره مولتی ویتامین ویوا رو نمیخوره چی میتونم جایگزین کنم؟ آقای دکتر توی یک هفته تا 10 روز خیلی ارومه بعد به شدت بیقرار میشه و بلغم دفع میکنه یعنی د طول هفته یک یا دوبار دفع بلغم داره باین که چند وقته فقط پوره هویج و سیب زمینی و سرلاک بدون شیر میدم علت دفع بلغم چیه؟ آیا خطرناکه یه دکتر قطره سوپرمیت تجویز کرد نظر شما چیه؟ بعضی وقتها که خوابه گلوش صدا میده علتش چیه دکتر معاینه کرد گفت عفونت نداره جدیدا هم دوست داره دمر بخوابه یک ماهه از خوردن میترونیدازول میگذره
اکثر مواقع با اینکه خوب آب میخوره وای لب هاش خشکه
از وقتی نکسیوم رو قطع کردم گاهی وقتها ترش میکنه ایرادی نداره یا ادامه بدم نکسیوم رو؟ بعد من فقط یه وعده شیر خشک میدم بقیه موارد شیرخشک رو با سرلاک بدون شیر حل میکنم میدم ایراد نداره؟

سلام زادیتن تا 6 ماه نیز اشکالی ندارد
از ساعت 12 شب تا 7 صبح نیاز به شیر ندارد
از قطره بی ویتال و ا و دی مایول میتوانید استفاده کنید روزی 10 قطره

دفع بلغم نشانه آلرژی پنهان به یک ماده غذایی یا شرایط استرس زا در کودک است که با تست رست تاخیری میتوان عامل آن را پیدا کرد

سومرمبنت همراه نبات برای دردهای کولیک تا دو بار روزانه منعی ندارد
صدای گاو به علت آلرژی و نرمی حنجره . کمبود دی 3 . عدم استفاده از افتاب مستقیم و وسایل خواب دارای پر و پشم و... است که رعایت شرایط انتی رباتیک و مدیریت آلرژی را رعایت کنید
مخلوط کردن شیر با سرلاک ایرادی ندارد
خشکی آب ها به علت آلرژی فصلی و کم آبی بدن و کمبود ویتامین بی است