M.P
عنوان :

رفلاکس نوزاد 35 روزه ام

متخصص بیماری های کودکان
سلام.خسته نباشید دکتر.من تلاش کردم تا حضوری خدمتتون برسم.حتی از شهرستان اومدم تهران.اما موفق نشدم.مطبتون پاسخ نمیدن.گفتم فعلا سوالم رو اینجا باز گو کنم.تا موفق شم نوبت بگیرم.دختر من تا 17 یا 18 روزگیش خوب بود. بعد اون بی قراری هاش شرو شد.موقع شیر خوردن پنج دقیقه اول خوبه اما بعدش کلافه اس و انگار با غرغر شیر میخوره.گریه که میکنه پاهاشو سیخ میکنه.. گاهی سرفه میکنه اما خیلی کم.موقع نفس کشیدن خس خس داشت که الان بهتر شده.بینیش رو که تمیز میکنم خس خسش بهتر میشه.و تو خوابم میپره..بالا نمیاره.اما وقتی سیره از گوشه لپش چند قطره شیر میریزه بیرون.یا همون شیری ک تو دهنش مونده.چندروز بود هر موقع بیدار میشد گریه میکرد و بی تابی.. باز دو سه روز خوب شد و اصلا گریه نمیکرد. الان دوروزه شرو شده.. مثلا از صب تا شب خوبه. پوشکشو تعویض میکنم باهاش بازی میکنم یا خودش ساکت تو گهوارشه.. شیرم ک میدمش همون زیر شیر خوابش میبره.. اخر شب گریه میکنه. گاهی وقتا گریه اش به صورت پنج دقیقه یباره.. گاهی نه. یه دقیقه گریه میکنه ساکت میشه باز چنددقیقه بعد.
خیلی ناراحتم.تو اینترنت خوندم نوزادان رفلاکسی پرخاشگرن و بزرگ کردنشون دردسر داره و ... خیلی افسرده شدم.شهرستان دکتر بهش قطره بی بی کر داد. دوبار در روز پنج قطره.خودمم شربت گریپ میکسچر گرفتم خیلی گریه کنه میدمش. اروغشو سعی میکنم بگیرم اما گاهی نمیزنه. رو سطح شیب دار میخابونمش.البته گفتم بپرسم اگه تشک های مخصوص رفلاکس رو قبول دارین بخرم براش.. شیر دهیم سعی میکنم دفعات بالا و مقدار کم باشه اما واقعا بعضی وقتا انقد بی قراره باید سینه یا شیشه دهنش باشه. چون یه سینم شیرش بیشتره و نمیتونه مک بزنه میپره گلوش میدوشم و میدم بهش.اون سینه دیگم شیرش معمولیه با همون مک زدن خودش خالیش میکنه.شیشه شیرم گفتم از این مدل ضد نفخ بخرم براش. اقای دکتر ماساژ شکم خوبه برای رفلاکس؟ و اینکه واقعا نورادان رفلاکسی درمان ندارن؟پستونک خوبه بدمش .؟. شنیدم بزاق دهان رو زیاد میکنه و برای رفلاکس خوبه..
ببخشید اگه پر حرفی کردم. منتظر جوابتون هستم.

سلام قبل از,شیردهی ابتدای شیر را ب کشید و سپس اقدام به شیر دهی کنید
دمای اطاق باید زیر 24 درجه باشد
پستانک برای جلوگیری از پرخوری کمک کننده است
ریفلاکس معده لیناری نیست و درمان و کنترل آن بسیار ساده است

جلوگیری از پرخوری, دمای خنک و ماساژ های شکم کمک کننده هستند
خس خس ,سینه را با ماساژ مجرای اشکی, آفتاب مستقیم و سطح شیبدار میتوانید کنترل کنید

آزمایش اسیدیته مدفوع و چربی و قندهای احیا کننده مدفوع برای تشخیص احتمال عدم تحمل لاکتوز شیر بهتر است انجام شود

در نهایت با مصرف چند ماهه ضد اسید ها و انتی ریفلاکس ها تمام کودکان قابل کنترل هستند.

جهت نوبت گیری هر روز صبح ساعت 10 داخل سایت پزشک یا سایت دکتر تو امکان نوبت گیری برای همان روز فراهم گشته است