ز.ر
عنوان :

تعویض شیر

متخصص بیماری های کودکان
سلام وعرض ادب جناب دکتر تقوی
دختر من مریص شما بوده یک ماهگی اوردم خدمتتون.
بخاطر رفلاکسش شیر ببلاک ای ار میخوره.زانتاکم میخورد که دیگه به خاطر بهتر شدنش دیگه ندادم.الان دیگه اصلا رفلاکس نداره و ترش کردناش خوب شده.میخوام شیر معمولی بهش بدم.اما خیلی به سختی شیر معمولی میخوره.میشه گفت اصلا نمیخوره.راهی هست واسه تعویض شیرش؟الان به تجویز شما ا د کدیز پلاس میخوره .الان 5 ماهشه چه مولتی ویتامینی بدم که خوشمزه باشه و بخوره و ترجیحا خارجی باشه ؟وزن الانش 7 کیاو هست .نوزادی 2800.ایا وزنش کم نیست؟چه شیر خشکی میشه داد که واسه وزنگیریشم خوب باشه و مقوی باشه.متاسفانه سیمیلاک ادونس اصلا پیدا نمیشه.همینطور اس ام ای.
سپاس از شما

سلام.ازشش ماهگی میتونید شیر خشکشو با احتیاط تغییر بدین،کوچولوی شما وزن گیری خوبی کرده

سپاس

مرسی.آدرس جدید مطب از اول دی،خ پاسداران،خ گل نبی پلاک54 طبفه چهارم تلفن26711867&26711871