ا.م
عنوان :

سرفه های خلطی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشین
دخترم 5ماهشه از مریض های شماس که گفتین دریچه ی پیلورش کمی ضخیم شده اسپاسم مری و حساسیت به لاکتوز و پروتئین گاوی داره
داروهاش زادیتن شبی 1سی سی
باکلوفن 1هشتم ظهر و شب اموزول 1سوم قرص ظهر و شب
کلسیم روزی2/5سی سی
دخترم قبلا هر ازگاهی سرفه های خشک داش که گفتین به خاطر آلرژی هست
ولی الان چن روزه خیلی سرفه های خلطی داره و عطسه میکنه و مخاط بینیش غلیظ و سبز رنگ شده مدفوعش هم سبز رنگ شده سرفه خیلی اذیتش میکنه چه دارویی بهش بدم و چقدر؟
واینکه یبوست شده مدفوعش خیلی سفته و به زور مدفوع میکنه چه کنم قبلا هم گفته بودین نباید پدی لاکت بهش بدم؟
واینکه زیره گردنش نمیدونم چرا اینجوری میشه هر پمادی زدم خوب نشد و بدتر شد خودتون هم فلامیژل و کلوتریمازول بهش دادین ولی خوب نشد حالت دون دون هس و سرشون کمی سفیده کم کم داره زیره گردنش زیاد میشه
عکسشو میفرستم ببینین کهیر نیس؟چون غذای کمکیش رو شروع کردم نکنه حساسیت نشون میده شیر خشکش هم آال110هست
واینکه میتونم تو سوپش از سیب زمینی و پیاز و رشته سوپ استفاده کنم؟
و اینکه بالا آوردنش که با داروهایی که داده بودین قط شده بود الان هر از گاهی بالا میاره
خیلی گریه و بیقراری میکنه آقای دکتر لطفا راهنمایی بفرمایین
در ضمن چشم ها و بینیش رو هم خیلی میخارونه آقای دکتر

سلام دوز بکلوفن را تا 1/4 افزایش بدهید

ب ای زیر گردن مخلوط موپیروسبن و کلوتریمازول و مگاکورت بزنید
برای سرفه و خلط رنگی شربت زیترومکس 300 روزی یک بار 2 سی سی و شربت زادیتن روزی یک بار 2 سی سی و بخور گرم و فیزیوتراپی سینه و شربت پدی کاف با اسپری سروتاید 50 روزی دوبار 3 سی سی یا یک پاف استفاده کنید

برای یبوست آب کافی و فیبر کافی و قطره بی بی کیر 5 قطره بدهید و مقاله کنترل یبوست را مطالعه کنید

مواد غذایی تمام مجاز هستند مگر موادی که به واسطه آلرژی یا دارا بودن لاکتوز منع شده باشند