م.ز
عنوان :

سلام برای ادامه درمان چیکار کنم ؟

متخصص پوست، مو و زیبایی
از طریق ویزیت آنلاین ارتباط برقرار کردم باهاتون علائم درماتیت سبوره در ناحیه سر و صورت و کانال گوش داشتم و مقاوم به درمان فرمودین تست دمودکس بده دادم جوابشو فرستادم دارو دادین 50 روزه مصرف میکنم صورتم قرمزتر شده به کبودی میزنه ، صورتم هم پوست پوست میشه شدید مخصوصا اطراف بینی و دهان (عکس ضمیمه گویای این قضیه هست) صورتمو میشورم پوسته ها میریزن داروهام هم داره تموم میشه ضمنا مشکلی بابت هزینه داروی خارجی ندارم مضافا شامپوی معمولی سر که تجویز کردین در هفته ی اول پوسته ریزی شدید داشتم جاشم قرمز میشد بعدش پوسته ریزی قطع شده ولی ریزش مو پیدا کردم ضمنا پوستم ذاتا چربه
صد در صد کلینیک نزدیکمونه لطفا ی وقت اورژانسی

لطفا با شماره 02122575757 نزد خانم دکتر شهبازی نوبت بگیرید ایشان رسیدگی میکنن

دکتر ی دوره درمااکسی انجام بدم ؟ صلاح میدونین ؟ خسته شدم بسکه کرم مالیدم صورتم

تمایل دارم با توجه به اینکه میگید بدتر شدید یکی از همکاران متبحر شما رواز نزدیک معاینه کنن... ولی درمااکسی احتمالا میتواند کمک کننده باشد

دکتر شرمنده انقدر مصدع اوقاتتون میشم ، ممکنه با نسخه ای که پیچیدین طی دو ماه مصرف و با توجه به تراکم بالا ، دمودکسا از بین نرفته باشن ؟ واین بدتر شدن وضعیت صورتم رو میشه به حساب اثرگذاری داروها گذاشت؟ که اگه اینطوریه داروها رو تکرار کنم و یا اینکه دوباره تست دمودکس بدم؟

نه محمدرضا جان دمودکس ها احتمال زیاد از بین رفتن منتهی من حدس میزنم که به یکی از اجزا درمان حساسیت موضعی نشون دادی برای این میخوام خانم دکتر شما رو ببینن