ک.ا
عنوان :

جواب آز

متخصص داخلی
سلام جناب دکتر خسته نباشید
بنده چند روز پیش ی چکاپ از خودم و دختر دو ساله م گرفتم خواستم ی نگاه بندازید ببینید مشکلی داریم؟
دخترم کم خون نیست؟

سلام
بچه ها در سن رشد نیاز به مکمل اهن و همچنین ویتامین d دارند برای همین به ایشان هم باید قطره اهن و قطره ویتامین d بدهید.
در مورد خودتون هم کم کاری خفیف تیروئید و همچنین کمبود اهن دارین که باید دارو مصرف کنین.

مکملاشو بهش دادم کامل بعد دوسالگی گفتن احتیاج نیست دیگه ولی من بازم تقویتی میدم بهش
ولی ب ی دکتر که نشون دادم گفتن ممکنه تالاسمی داشته باشه
احتمالش هست؟
من و باباش که تالاسمی نداریم

فریتین دخترتون پایین هست که نشون دهنده ذخایر اهن ناکافی در ایشون هست.
هرچند با توجه به تعداد rbc بالا در ایشون امکان تالاسمی هم هست که تا فقراهن درمان نشه نمیشه در مورد تالاسمی بودن یا نبودن نظر داد.

یعنی ممکنه ما تالاسمی نداشته باشیم ولی دخترمون داشته باشه؟