ن.ا
عنوان :

جوانسازی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر عزیز وقتتون به خیر
همسر من 42 سالشان میباشد و برای جوانسازی صورت میخواستیم از حضورتون مشاوره بگیریم که کدام روش از روشهایی که در کلینیک بهروز انجام میشود را برای همسرم مناسب میدانید? ایشان قبلا در جای دیگری بوتاکس انجام دادن اما اصلا خوب نبود , ممنون میشم اسم پزشک و نوع و روش دستگاهی که برای ایشان مناسب باشد را محبت بفرمایید

نازنین جان سلام
در حال حاضر کلیه روش های جوانسازی به روز دنیا در کلینیک بهروز جمع اوری شده و در دسترس است انتخاب بهترین روش ها برای ایشان قطعا احتیاج به معاینه دقیق و بررسی فرم صورت شان دارد کلیه پزشکان کلینیک مورد تایید من میباشند،
پیشنهاد میکنم با تعیین وقت قبلی با شماره 22575757 نزد خانم دکتر شهبازی مراجعه بفرمایید