م.خ
عنوان :

تخلیه ژل پاژ

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام بنده سال 83 ژل به صورت تزریق کردم الان میخوام تخلیه کنم یکبار هم خدمت حضرت عالی اومدم آیا با توجه به عکسایی که فرستادم میشود ژل را بدون عوارض تخلیه کرد آیا شما انجام میدید

بله در خدمت شما هستیم جهت هماهنگی با شماره 22575757 تماس حاصل کنید و شماره موبایل مریوط به هماهنگی ژل پاژ رو دریافت نمایید