ب.ح
عنوان :

وجود تاول های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من یک پسر 32 ساله هستم دیالیز میکنم از دو روز پیش تاول های بسیار ریز جاهای مختلف بدنم میزنه از چی میتونه باشه؟

سلام چند وقت است که دیالیز می شوید؟ دارو چی استفاده میکنید؟ و ممنون میشم عکس دیگری بفرستید

10 سال است دیالیز میشم
دیروز رفتم بیمارستان نشون دادم تشخیصشون ویروس دست و پا و دهان بود ولی خب من تمام بدنم این تاول ها رو زده
دارو هم پلاویکس امپرازول گاباپنتین املوبر پرازوسین کونکور اسنترا

بیماری دست و پا و دهان نیست ولی احتمال ابله مرغان وجود دارد
کیفیت عکس ها پایین است در صورت امکان مراجعه حضوری به کلینیک بهروز 02122575757
و یا متخصص پوست دانشگاهی در شهرخود داشته باشید

من در بچگی ابله مرغان گرفتم
تماس گرفتم با منشیتون که اگر ممکنه یکشنبه بیام مطب قیطریه چون روزای زوج دیالیز دارم ایشون گفتن شما مریض نمیبینین

بهرنگ جان چون دیالیز میشوی سیستم ایمنی شما کمی ضعیف است و احتمال ابتلا مجدد وجود دارد ولی به دلیل بررسی دقیق تر گفتم ویزیت حضوری بشوی بهتر است
با شماره ای که بالا برات نوشتم با کلینیک پاسداران تماس بگیر و ازیکی از همکاران برای روز فرد وقت بگیر