س.ح
عنوان :

ریفلاکس مخفی

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام اقای دکتر من چندروز پیش پیام دادم جهت دخترم که ریفلاکس مخفی داره و قبلا لانزوپرازول میدادم و شما گفتید الان نکسیوم یک چهارم صبح و یک چهرم شب بدم ولی دخترم خوب نشده خیلی سکسکه میکنه ولی خس خس سینه وکیپی بینی نداره الان. حدود 9 روزه دارم نکسیوم میدم بیشتر از یک چهارم هم میدم حالا چکار کنم؟وزن 7500 داره و عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به پروتئین گاوی داره و شیرخشک بیومیل سوی میخوره

سلام اگر با این شیر خوب نشده و دارو هم تاثیر نداشته به مدت دو تا چهار هفته شیر خشک اپتامیل پپتی لازمه استفاده بشه

دیروز ازمایش مدفوع دادم براش هیچ مشکلی نداشت بعد شیرخشکش هم خوبه براش چون باهاش وزن گرفته از وقتی نکسیوم شروع کردم زیاد سکسکه میکنه البته همزمان قطره میم دادم نمیدونم از اون بود ریفلاکسش تشدید شده یا نه ؟همون لانزو پرازول بدم چند گرانول بهش بدم وزنش 7500
قطره مولتی ویتامین میم
ازوقتی این شیرخسک رو میخوره اصلا بالا نمیاورد یعنی بیاد تو دهنش لانزول شد نکسیوم اینجور شده

خوب همون لانزو 15 را نصف صبح و نصف شب بدید

یعنی با لانزو بهتر بود یا نکسیوم؟

قطره میم به خاطر اهن و مولتی ویتامین ممکنه مشکل ریفلاکس رو تشدید کنه

7 ماه و 12 روز
یه کم فقط با لانزو بیقراری شبانه داشت به این خاطر عوصش کردم گفتم شاید نکسیوم بهتر باشه
شب بیدلر میشه گریه میکنه کم بعد میخوابه و همش دمر میهوابه
داره دندون در میاره بیقراری شب به این خاط نیست؟
7 ماه و 14 روزشه و وزنش 7500

سلام سیر وزن گیریش چطوره؟عکس کارت رشدش هم واسم بفرستید لطفا

با لانزوپرازول اگر بی قراری کمتری داره همو رو ادامه بدید

اول شیرخشک ببلاک ال اف میخورد تا 4 ماهگی بعد دکتر عوصش کرد گفت کامفورت بده که شش ماهگی اسهال شد و حالت بلغمی و خلط دار
ازمایش پروتکتین دادم براش 427 بود و phمدفوع 5 بود و خیلی بد وزن میگرفت البته ناگفته نماند تو این شش ماه که این شیرخشک هارو میخود یک بار به مدت ده روز و شش ماهگی هم به مدت 7 روز اسهال شدید گرفت و بعد بردم ازمایش دکتر گفت بیومیل سوی بده دکتر فولادوند فوق تخصص الرژی در خرم اباد

نه اون دو تا شیر به درد اسهال خونی و بلغمی نمیخوره. با همین شیری که الان خوبه ادامه بدید

شش ماهگی که واکسن زدم براش 6700 بود و یک هفته بدش بیومیل سدی شروع کردم یعنی تو یک ماه کمتر وزنش شده بود 7450
دکتر ازمایش پروتکتین مدفوع رو چکار کنم باید تکرار کنم بینم بهتر شده یا نه؟
دگتر تو شهر خودمون دکتر میگه قرص نکسیوم 20 نصف صبح بدم نصف شب ولی شما گفتید یک چهارم صبح یک چهارم شب حالا هم اینکه شما گفتید کافیه؟
گفتم فعلا تا 20 روز بهش بدم بینم شاید تعیر کرد بیقراریش مال قطره میم باشه اگه لهتر نشد لانزو بدم
دکتر فقط قدش کم کم رشد میکنه الان 67 ولی دورسرش خوبه
ببخشید دکتر من جواب ازمایشات رو فرستادم خودتون هم ببینید نظرتون چیه کی تکرار کنم ازمایش رومجدد
اوایل شهریور انجام دادم این ازمایشخ

سلام و روزتون بخیر ببینید ازمایش مدفوعش کاملا تایید کننده الرژی شدید هست . اگر با بیومیل سوی بتونید ازمایش مدفوعش رو تکرار کنید . چون این ازمایش که هم کالپروتکتین خیلی بالاست و هم اینکه دفع سلول الهابی تو مدفوع داشته

اگر یک ماه شیر بیومیل سوی خورده این ازمایش رو تکرار کنید ببینم وضعیت الرژی مدفوعیش چطوره

نکسیوم به همین روشی که گفتم دو بار یک چهارم خوبه

قدش اگر رو منحنی بالا بره مهم نیست

ممنونم باشه انجام میدم
ببخشید اقای دکتر برام سواله پس چرا اون مدت که من این ازمایش رو دادم برا دخترم فقط اسهال داشت ولی دخترم اصلا بیقراری نداشت میشه این هم بالا باشه و عفونتم باسه ولی این بیقراری نکنه
دکتر ببخشید من سوال زیادمیپرسم منظورم اینه که التهاب روده دخترم اگه خیلی شدیده با توجه به ازپایش چرا اونموقع که ازمایس دادم دخترم درد شکم انچنانی نداشت یعنی به نظر خودم اصلا نداشت ازنوزادی هم زیاد دل درد نداست یا نفخ زیادی نداشت به نظرتون ممکنه جواب ازمایش کاذب بالا رفته باشه من تواین هفته ازمایششو تکرار میکنم

خواهش میکنم. ترجیحا اگر تهران هستید ازمایشگاه بقراط (خیابان پیروزی) انجام بدید. البته علاوه بر کلپروتکتین بالا تعداد سلولهای التهابی مدفوع (WBC) هم بالا بود . یعنی التهاب را داشته. اما ممکنه به تدریج بدتر شده باشه یعنی اوایل اسهال و الان بیقراری هم داره . به هر صورت فعلا که مشکل التهاب تا زمانی که ازمایش بعدی رو انجام بدید واسش مطرحه

من لرستانم ولی ازمایش رو یک ازمایشگاه معتبر انجام دادم البته تو شهر خودموم انجام دادم یه ازمایش مدفوع ساده گفتن انتاموبا هیستولیکا بوده و ده روز من مترونیدازول دادم بعداز 20دروز بردم ازمایش پروتکتین انجام دادم
این ازمایشات پروتکتین .اسیدهای چرب .غذاهای هصم نشده. براش انجام بدم؟

تو اسهال های عفونی هم کالپروتکتین بالا میره اما الان که ازمایش بدید تکلیفش مشخص میشه

اگه چیز بیشتری هست بهم بگید که بدم پزشک بنویسه انجام بدم براش خیلی خیلی ممنونم

نه همین که نوشته بودم کافیه

stool wbc
stool rbc
stool calprotectin

ممنونم
سلام اقای دکتر من ازمایش پروتکتین و وs/eبرا دخترم انجام دادم و امروز غروب جوابشو میدن خدمتتون ارسال میکنم
اقای دکتر من به دخترم نکسیوم میدم خوب نیست لانزو هم میدادم شب ها هی بیقراریشو داست حالا ازتون خواهش دارم که شما بگید که من چه دارویی به دخترم بدم امپرازول یا پنتو پرازول یا بازم لانزو و مقدارش چقدر باشه و وزنش 7500 کیلوگرم و 7 ماه و 20 روز داره
ولی دکتر بردم دکتر اطفال شهرمون گفت میخواد دندون بالا سه چهارتا باهم در بیاره به این خاطره بیقراره ممکنه؟
سلام اقای دکتر
جواب ازمایش دخترم

سلام جواب ازمایش مدفوعش عالی بود و مشکل از حساسیت نیست. ممکنه از دندون در اوردن باشه

دکتر ممنونم بابت جواب دهیتون
اقای دکتر من حدود 20 روز نکسیوم میدم ولی ریفلاکس دخترم بدشده حالا دیگه لانزوپرازول مجدد شروع کروم دونه های داخلش 90تا بود نصف صبح بدم نصف شب؟
اقای دکتر برای نکسیوم باید بیشتر صیر میکردم یا تو این 20 روز باید خودسو نشون میداد؟

سلام همون لانزو بدید نصف صبح نصف شب

ممنونم
سلام اقای دکتر ببخشید من مجدد لانزو برای دخترم شروع کردم البته از دوماهگی داره لانزو میخوره ولی حدود 20 روزی میشه خوب شیر نمیخوره گفتم قبلا التهاب روده داشت و 475 بود و جدید ازمایش دادم 35بود و حساسیت به مروتیین گاوی داشت و شیرخشک بیومیل سوی میخوره دکتر بعصی موقع موقع شیرخوردن خودشو به عقب میکشه .گوششو میکشه و چنگ میزنه به صورتش نکسیوم دادم این بدتر شده و این علایم داشت قطع کردم مجدد لانزو دادم. ولی بازم همون حالتهارو داره
دکتر نظر شما چیه من چی به دخترم بدم تورو خدا کمکم کنید چه دارویی شروع کنم و چه مقدار دخترم 7 ماه و 27 روز داره و وزنش 7500 است. دکتر من یک و نیم ماه متوجه شدم حساسیت داره از رو ازمایش التهاب روده اش قبلا ببلک کامفورت و ال اف میخورد شیر مادر نمیخوره و الان بیومیل سوی میخوره.دکتر امپرازول حاوی لاکتوز هست اشکال نداره به دخترم بدم ؟

سلام اگر علائم اینقدر شدید هست باید اندوسکوپی بشه
دارو بعد از اندوسکوپی تغییر بدیم.

یا اینکه یک ماه شیر نئوکیت بدید اگر خوب نشد باید اندوسکوپی کنیم

سلام دکتر ببخشید شما در سامانه رسا چه روزهایی میتونید جواب تلفن رو بدید که من بتونم درمورد دخترم باهاتون مشورت بگیرم

من از ساعت 5 هر روز بجز سه شنبه ها در خدمتم

ممنونم