م.ب
عنوان :

تقویت بنیه بدنی

متخصص بیماری های کودکان
پسر شش سال و نیمه ای دارم با قد 118 سانتی متر که کلاس اول ابتدایی میباشد پسر من نسبت به هم سن و سال های خودش حرکات بدنی مثل دویدن و پریدن و ... کندتری دارد و احساس میکنم عضلاتش ضعیف تر می باشد و وقتی فعالیت های دویدنی یا بدنی تحرکی می کند به سرعت دست و پایش یخ میکند و احساس خستگی میکند و نیاز به استراحت پیدا میکند
آخرین آزمایش چک آپ رو خدمتتون ضمیمه میکنم و خواهشمندم در مورد مصرف روزانه ویتامین و کمبود ویتامین هایش در آزمایش نظر کارشناسانه تان را بفرمایید و ممنون میشوم رژیم غذایی مناسب وضعیت ایشان رو بفرمایید
بی نهایت سپاس گذارم

سلام رژیم غذایی اختصاصی نیست فقط غذاهای ارگانیک و سفره را باید بدون اجبار در اختیار داشته باشد

روزانه 3 سی سی شربت امگا هانسال و 3 سی سی شربت رویال ژل دایا صبح ها بدهید
یک روز درمیان 10 سی سی آهن فلورادیکس و هفته ای 10 قطره دی 3 فعال مانند ترزیا ( مثلا شنبه ها ) بدهید

معاینه چشم حتما انجام شود توسط چشم پزشک کودکان

درصورت لزوم از ساشه های سیتوکولین روزی 1/4 ساشه برای بهبود تون عضلانی میتوانید با نظر پزشک معالج استفاده کنید

آزمایشات
CPK
LDH

SEROUM AMONIA

انجام دهید

میتوانید بجای قطره دی 3 از تزریق 1/3 آمپول دی 3 استفاده کنید و بعد از یک ماه قطره را شروع کنید .