ف.ه
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام و عرض احترام خدمت اقای دکتر مقدادی
من دخترم 7 ماهه هست.با وزن 2760 ب دنیا اومد. تایمی ک شیر میخورد خیلی کم بود اما ب شدت باد گلو داشت و یهو میدیدم شیر میاد تو گلوش و به سکسکه میافتاد.چند باری هم استفراغ داشت بردمش دکتر گفتن رفلاکس پنهانه اما مشکلی تو وزنگیری نداشت.رفته رفته ک یه کم بزرگتر شد بعضی مواقع موقع شیر خوردن مقاومت میکرد و کمرشو میاورد بالا و همچنان بادگلو و شیر تو گلو امدنش ادامه داشت اما استفراغ نمیکرد. تا اینکه 5ماهگی بردمش دکتر براش قرص اس آمپرازول 40 تجویز کردند و گفتن دو نوبت در روز و هر بار 20 گرانول بدین. 23 شهریور 6 ماهش تموم شد و من براش غذای کمکی شروع کردم گفتن با فرنی شروع کنید چون حریره بادوم رفلاکس رو تشدید میکنه شیر پاستوریزه هم ندین.اما انگار با شروع غذای کمکی بدتر شده و قبلا اصلا بالا نمیاورد اما الان هی اوق میزنه و بالا میاره.از هفته دوم 6ماهگیش وقتی براش سوپ رو شروع کردم بعد از دادن چندتا قاشق اوق میزنه و من از ترس بالا نیاوردن نمیدم بهش با اینکه غلظتشو خیلی کم گرفتم.حتی موقع شیر خوردن هم اوق میزنه ک قبلا اصلا اینطور نبود.رو پاهاش هم یه مقدار اگزما زده ک دکترش منو از خوردن لبنیات گاوی منع کرده.ولی من تا حالا تو مدفوحعش خون ندیدم.یعنی ب پروتئین گاوی حساسیت داره؟
هنوزم خیلی باد گلو داره .الان چند شبه با جیغ وسطای شب بیدار میشه و وقتی بلندش میکنم اروغ میزنه و یه چیزی مزمزه میکنه.بعضی وقتا موقع شیر خوردن هم میفهمم گشنشه و میخواد شیر بخوره ولی گریه میکنه و نمیتونه بخوره.و من دیگه دو روزه بهش داروشو ندادم.یعنی میشه از اس امپرازول بدتر شده باشه؟
و اینکه وزن دخترم الان 7100 هست.و 23 مهر 7ماهش تموم میشه.
حالا اقای دکتر من باید چیکار کنم واقعا کلافه هستم ممنون میشم اگه راهی واسه بهبودی دخترم بفرمائید.

سلام این علائم مربوط به ریفلاکس معده است و احتمال زیاد عامل زمینه ای لاکتوز شیر است تا پروتئین

روزانه 3 تا 5 بار غذای کمکی بجای شیر بدهید

فاصله شیر و غذا باید 2/5 تا 3 ساعت باشد

بعد از چهار هفته تست آلرژی به شیر و غذا را انجام دهید

ظهر ها 1/2 قرص نکسیوم یا همان اس امپرازول را بدهید و شب ها 1/4 قرص بکلوفن 10 میل

عصر و شب 8 قطره ای,ی کول برای نفخ و کاهش عوارض لاکتوز شیر تان باید بدهید

شیره های خرما و توت و انگور و بادام و سایر مغزها باعث تشدید علائم کودک میشود

نمونه مدفوع تازه را برای اسیدیته و غذای هضم نشده و چربی و کلپروتکتین مدفوع انجام دهید و پاسخ را به پزشک معالج یا برای خودم ارسال کنید.

جای خواب باید زیر 25 درجه باشد و تشک سفت و بدون بالشت باشد