ا.ت
عنوان :

خارش و ریزش

متخصص پوست، مو و زیبایی
فرمودین بیوبسی انجام بدم در مشاوره قبلی اقای بیوبسی انجام تشخیص درماتیت سبوره و التهاب ریشه مو بود ک دکتر مؤمنی برام سفاکسیم 400 و ازیترومایسین و شامپو زینک پلاس و ی محلول ساختنی حاوی کلوبتازول و ماینوکسیدیل 5 درصد خارجی تجویز کردن ولی اقای دکتر خارش رفع شده حدودا بیست روزه ولی سرم گزگز میکنه و همینطور میخام حس کنم منطقه رو با اینکه خارش نداره اقای رشد این قسمت خیلی کمه خواهشا دارو یا محلول خارجی هم باش تهیه میکنم ممنون
استاد با توجه به درمانهای مختلف و نتیجه ندادن با مشخص شدن علت بیماری و داروهای ذکر شده بازهم التهاب حس اینکه باید دست روی سرم بکشم وجود داره گزگز شدن منطقه درگیر و رشد نامحسوس

داروهای خوبی براتون تجویز شده است با برطرف شدن التهاب زمینه ای هم رشد بهتر خواهد شد و هم حساسیت پوست سر کمتر خواهد شد
قرص telfast 180 روزی یک عدد به مدت 20 روز استفاده کنید و محلول مگاکورت به مدت دو هفته هرشب 10 قطره به نواحی که گزگز دارد

🙏