ا.ت
عنوان :

خارش و ریزش

متخصص پوست، مو و زیبایی
یکسال پیش دچار خارش شدید سر بهمراه ریزش شدم تشخیص قارچ دادن چون ریزش از ته نبود و بیشتر ساقه درگیر شده بود ک جواب منفی بود تسخیص تریکومالنیا دادن ک بنظر من این نبود به این جهت این تشخیص رو میدادند پزشک های محترم چون چون ساقه در زاویه های مختلف شکسته بود درمان با کلوبتازول شامپو زینک پلاس فیناستراید و ماینو کسیدیل انجام ولی صد درصد بعد از یکسال جواب نگرفتم هنوز خارش التهاب و و رشد نامحسوس بود وجود داشت تا اینکه بیوبسی انجام دادم دو ماه پیش و تشخیص درماتیت سبوره با التهاب ریشه مو و عفونت با منشا فعالیت باکتریایی داده شده باز درمان با سفکسیم 400 و ازیترومایسین و شامپو ضد شوره خارجی و ماینوکسیدیل 5 درصد خارجی و دوتاستراید صورت گرفته ولی خارش محو شده ولی سرم گزگز میکنه و حس دست کشیدن با توجه به اینکه خارش نداره وجود داره و رشد نامحسوس در فسمت در گیر خواهشا کمکم. کنید از لحاظ تهیه داروی خارجی معذوریت ندارم

سلام
شب خوش
چند سالتونه
موهای پدر و دایی چطوره
اعصاب چطوره
پشت گوش و ابرو و ریش هم قرمز و پوسته میده یا نه

باعرض سلام خدمت اقای دکتر پدرم و دائی هام ریزش اندوژنیک. از کنارها ک من این مدل ریزشو دارم 45 سالم هست. قسمت قدامی در گیر شده
ن فقط همینجا
ریزش سکه ای الوپسی لیکن پلان sle مطرح نیست
اعصاب داغون ولی موهامو نمیکنم جناب دکتر
من و پدرم
فقط دکتر اصیلیان التهاب ریشه مو و عفونت را مطرح کردند
جناب دکتر هیدروکسیزین هم تجویزز شده در ضمن

سلام شب خوش
والله همین جوری از راه دور به نظرم با سه تا مسئله مواجه هستیم
1 ریزش موی ارثی 2 درماتیت سبورئیک و 3 مسئله اعصاب
که البته دو و سه کاملاً به هم مربوطند
پیشنهاد هم فعلاً اینه برای دو ماه اگر بعد از دو ماه احساس بهبودی کردی میتونی این درمان رو ادامه بدی در غیر این صورت حضوراً ببینیم
قرص فین پشیا روزی یک عدد قرص ریجن دایت روزی یک عدد کپسول فلوکونازول 150 هفته ای دو عدد
شبها محلول رینفولتیل مردانه و و صبح ها لوسیون مگاکورت
سر رو با شامپوی سیکلوزینک اویدرم و شامپوی پریتیون زینک بشور
کمی بی خیالی رو هم بهش اضافه کن و بعد از دو ماه نتیجه رو بگو

درماتیت سبوره خفیف چون پوست سرم کمی پوسته ریزی داره فقط همینجا
اقای دکتر قرص پرفکت مصرف میکنم
اقای دکتر ولله خیلی ممنونن
اقای دکتر شامپوها ی مصرفی الانم
اینها هستند
اقای دکتر تشکر منو از راه دور بپذیرین این شامپوها و قرص هارو عوض کنم و انهایی ک فرمودین بخرم در ضمن پی ار پی یا مزو انجام بدم یا ن

خواهش میکنم
مزو بهتره ولی
الان نه
وقتی همه چیز کنترل شد