س.ح
عنوان :

کهیر پوست

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر طبق فرمایشات قبلی شما که عکسشو براتون ارسال کردم دخترم من 3 ماهشه و منظور از کیپ بودن بینیش اینه که عطسه میکنه و آبریزش بینی داره آیا همین داروهایی که عرض کردید باید استفاده کنم و کرم درو چشمی بدون نسخه تهیه میشه نحوه مصرف چطوره ممنونم بیشتر توصیح بدید

سلام بله همین داروها و طبق دستور داده شده و کرم دور چشم بدون نسخه قابل تهیه است و دور چشم کودک روزی دو بار مالیده میشود