م.ح
عنوان :

ریزش و شوره مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت دکتر گرامی
دکتر جان بنده تعریفتونو خیلی شنیدم و خوشحالم که از شما راهنمایی میخوام لطفا تا حد امکان بنده رو مفصل راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
شرمنده اگه نتونستم خلاصه کنم ولی دیگه تیر آخرم شما هستید دکتر جان هیچ دکتری نتونسته منو خوب کنه بنده شهرستانم نمیتونم حضوری خدمتتون برسم.

بنده پسری 28 ساله و متاهلم
از بچگی شوره سر داشتم که این چند سال اخیر شوره هام دیگه با شامپو درست نمیشن و چرب شدن شدیدا و موجب ریزش وحشتناک موهام شدن
6 ماهه با تجویز دکترهای مختلف فیناستراید مصرف کردم اثر زیادی ندیدم
ماینوکسیدیل هم به موهام نساخت آخه پوست سرم بشدت خارش داره کلافه شدم
بنده چن تا سوال داشتم ازتون ممنون میشم پاسخ بدین:

1-با وجود مصرف کامل شامپوهایی مثل( کتاکنازول-سلنیوم سولفید-ضد شوره های چرب آلپسین-acm-ایروکس-اویدرم ودرمالیفت و خیلی از شامپو های دیگه) هیچ تاثیری ندیدم که هیچ وضعمم بدتر شده شوره و چربی و خارشمو چیکار کنم پدرمو درآورده حتی قرص ایتراکونازول و فلوکنازول هم مصرف کردم به همراه محلول آنازول بی تاثیر بود.
اگه عامل شوره سر قارچه چرا در مقابل اینهمه مواد ضد قارچ خوب نشده؟

2-ریزش موهام عاملش چیه؟اگه به گفته دکترا هورمونیه چرا فیناستراید اثر نکرد واسم تو 6 ماه؟

3-موهایی که میریزن انتهاشون(ریشه) یه تیکه سفید رنگ دایره ای شکل شبیه چربی چسبیده بهشون میخواستم بدونم اون چیه؟

4-ممنونم اگه کامل راهنماییم کنید واستون دعا میکنم دیگه کامل افسرده شدم اوضاع روحیم داغون شده به دلیل ریزش شدید موهام
تو یکسال حجم موهام به یک سوم رسیده واقعا چاره چیه؟
ممنونم دکتر جا عکس موهامو هم میفرستم براتون

جواب سوالهای شما به ترتیب
عامل این قدر بدتر شدن شوره اصلا قارچ نیست بلکه ماینوکسیدیل است حتما قطع کنید یا از محلول روگین که ماینوکسیدیل خارجی است استفاده کنید
در مورد علت ریزش مو متاسفانه احتیاج به معاینه است ولی قطعا زمینه ارثی درشما مطرح است
جواب سوال 3 باید ببینم ولی احتمالا غلاف مو است
در شهر خود به متخصص پوست دانشگاهی مراجعه کنید

درمان دارویی من برای شما قرص ایتراکونازول روزی یک عدد به مدت ده روز
قطع محلول ماینوکسیدیل
استفاده از شامپو ضدشوره موی چرب مدیلن
و محلول ضدشوره قوی لاناتوره است
موفق باشید