ا.ف
عنوان :

بیجون و لس شدن پای نوزاد یازده ماهو هشت روزه

متخصص بیماری های کودکان
باعرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
اقای دکتر این توضیحاتو بدم خدمتتون که انشاالله دلیل لس شدن پاهاش مشخص بشه،
اقای دکتر ادلیا از شنبه سه هفته پیش تب و به دنبالش انفولانزاش شروع شدو همچنان بینیش سبزه،
از چهارشنبه هفته پیش دوباره تب کرد و تب خیلی شدیدی بود و شنبه تبش تموم شد که از شنبه روی شکمش لکهای کمرنگ زدو روی غده بزاقی زیر زبونشم آفت قرمز زد،از یکشنبه لکای بدنش قرمز شدن و خیلی زیاد،کل شکم و کمر و حتی روی صورتشم بودن، روی پاهاش کمتر بود،و از دوشنبه دوباره کمرنگ شدن و داره ازبین میره،اینجا یکشنبه دکتر بردیم گفتن که روزئولا هست و نیاز به دارو نداره،برای آفتشم یه داروی ترکیبی که سفکسیم هم داشت،دادن که چون آفتش بهتر شده بود بهش ندادیم،

و اما مشکل اصلیش:اقای دکتر ادلیا از هفته دوم انفولانزاش پاهاش یکم بیجون شده بود ولی از شنبه اون هفته که دو هفته از شروع انفولانزاش میگذشت (و سه چهارروز قبل از تب دومش بود)دستاشو که میگیریم تاتی کنه،پاهاشو کجوکله میذاره و انگار لس شدن،چندتاقدمو که باکمک ما میره خسته میشه و میشینه و گریه میکنه،نمیدونم گریش از درده یا از حرص که نمیتونه راه بره،چون دوباره بعدش دستامونو میگیره و دلش میخواد راه بره ولی باز دوباره بعدازچندقدم میشینه و گریه...درصورتیکه روزای اول انفولانزاش همش میگفت دستامو بگیرید تاتی کنم،انقدر خوب و محکم قدم برمیداشت که دیگه فکر میکردیم داره راه میفته، ولی الان تاتیش که میکنیم پاهاش بی جونو لس شده،فکر کردیم شاید بخاطر انفولانزاست وضعیف شده و خوب میشه اما همچنان همینطوره و تا چندتاقدم برمیداره سریع میشینه،امروز دیگه خیلی کم که تاتی میکرد هی میشستو گریه،یعنی بدارشده بود،وایسادنسم بدشده قبلا از جایی میگرفت محکم وایمیستاد،یا بدون کمک قشنگ می ایستاد چندین ثانیه اما الان خیلی شل و ول ول می ایسته وسریع میفته،
توضیحات مهم که:
از روزای اول انفولانزاش مولتی ویتامینش تموم شد و تا حدود ده روز مولتی ویتامین ندادیم بهش چون مولتی ای که میخوردو هیچ داروخانه ای پیدانمیکردیم ،تاهمون روزا که تاتی کردنش خراب شد مولتی نخورد ده روز،اینم اضافه کنم که از وقتی انفولانزاش شروع شد اکثر شبا زادیتن خورده(کلا از به دنیا اومدنش تا قبل این مدت ده بارم زادیتن نخورده بود)زیترومکسم که پنج روز خورد،
کلسیم د روهم چندروز بود شروع کرده بودیم اما هفته اول انفولانزاش چون شیر واب اصلا نمیخورد کلسیمم ندادیم،
اقای دکتر خیلی نگرانم دلیلش چی میتونه باشه؟
چون انفولانزا گرفت ازمایشهای متابولیکوامونیاکو الرژیشو هم انجام ندادیم هنوز،
از زمان انفولانزاش شبا اکثرا زیاد گریه میکنه و جمعه هفته پیش و جمعه و شنبه ای که گذشت که دیگه یکسره تاظهرهی خوابش میبردو هی گریه، حتی خواب بعداز ظهرشم چندبارگریه میکرد

سلام هر چند واکنش انزیوادم بدنبال ویروس بیشترمطرح است ولی بهتر است جهت رد سایر علل ناشایع ولی اورژانسی مانند

بیماری سرم یا گیلن باره به کلینیک روماتولوژی مرکز,طبی کودکان یا مفید مراجعه کنید تا هم درصورت لزوم نوار غصب و عضله گرفته شود و هم آزمایش های
ESR
CRP
ANA
ANCA
در دسترس,باشد و پزشک تون عضلانی را معاینه کند
درصورتی که واکنش فقط آلرژی,و التهاب ویروسی باشد خود به خود برطرف میشود ولی گیلن باره درمواردی که احساس میکنید اندام کودک بی حس شده حتما باید بررسی,و رد شود

خودم تا دوشنبه خارج کشور هستم ولی بهتر است منتظر نشوید و امروز یا فردا صبح پزشک کودک را معاینه کند .