ر.ی
عنوان :

آلرژی به شیر گاو

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت آقای دکتر. ببخشید دخترم آزمایش آلرژی داد و شما فرمودید به شیر گاو و سفیده تخم مرغ حساسیت داره و شیر خشک مخصوص معرفی کردید. آقای دکتر سوالم اینه ک دخترم لبنیات مثل ماست و پنیر و کره و یا کشک هم نباید مصرف کنه؟؟؟ چون شما فرمودید ترکیبات شیر و تخم مرغ رو مصرف نکنه
و به مغز ها و زرده تخم مرغ حساسیت خفیف داره. اینا رو هم اصلا مصرف نکنه؟؟؟؟

سلام بله هر ترکیبی که دارای شیر است و موادی که آلرژی بالاتر از 15 دارند و زیر 15 با احتیاط باید باشد اگر واکنش میدهد نباید استفاده کنید