ن.ش
عنوان :

لک های قهوهای کوچک روی صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام. من تقریبا یک ساله که لک های قهوه ای صورتم داره بیشتر و بیشتر میشه ک فک میکنم ناشی از نزدن ضد افتاب بوده چون سفید پوست هستم و قرص خاصی مصرف نکردم.. برای رفع این لک ها باید چه کرد؟

اگر منظورتان کک ومک (ضایعات قهوه ای چند میلی متری )است لیزر کمک کننده است البته همیشه باید ضد افتاب بزنید وگرنه عود می کند داروهای ضدلک تاثیر کمی در درمان کک ومک دارد.ولی اگر منظورتان لک (ضایعات قهوه ای بزرگ )است داروهای لایه بردار و ضد لک موثرتر است البته حتما باید از ضدآفتاب به صورت مرتب استفاده کرد

با عرض سلام مجدد. منظور من همان کک و مک های خفیف است که در اثر افتاب چون سفید پوست هستم ایجاد شده و برای از بین بردن این ها کرم مناسبی رو میشه معرفی کنید؟ من پوست نه چندان چرب و خشکی دارم. ایا دارو های حاوی هیدروکینون مناسب است؟ چه برندی؟

با تشکر فراوان

با سلام

شبها کرم Reti Q Plus از برند میکرودرم که ترکیبی از هیدروکینون 4 در صد و ترتینویین است تا دوهفته دو شب درمیان تا دوهفته بعد یک شب در میان و سپس هرشب به جز پلکها و یک سانت اطراف دهان و روزها ضدافتاب حداقل SPF 30 و مرطوب کننده

این دارو باعث پوسته ریزی می شود و طبیعی است

البته حتی قویترین ضد لکها هم نمی توانند کک و مک را کامل از بین ببرند و اثر انها نسبی است

ممنون از توضیحاتتون خانم دکتر. من رفتم دکتر، کرم روشن کننده لانژه رو معرفی کرد نمیدونم شما هم ایا موافق این کرم هستید؟

کرم Reti Q Plus را تا چه مدت باید مصرف کرد؟

با تشکر

حد اکثر 4 ماه

روشن کننده های لانژه هم خوبند ولی فاقد هیدروکینون هستند به طور کلی داروهای فاقد هیدروکینون تاثبر کمتری دارند

حد اکثر 4 ماه

روشن کننده های لانژه هم خوبند ولی فاقد هیدروکینون هستند به طور کلی داروهای فاقد هیدروکینون تاثبر کمتری دارند

حد اکثر 4 ماه

روشن کننده های لانژه هم خوبند ولی فاقد هیدروکینون هستند به طور کلی داروهای فاقد هیدروکینون تاثبر کمتری دارند

حد اکثر 4 ماه

روشن کننده های لانژه هم خوبند ولی فاقد هیدروکینون هستند به طور کلی داروهای فاقد هیدروکینون تاثبر کمتری دارند

حد اکثر 4 ماه

روشن کننده های لانژه هم خوبند ولی فاقد هیدروکینون هستند به طور کلی داروهای فاقد هیدروکینون تاثبر کمتری دارند

حد اکثر 4 ماه

روشن کننده های لانژه هم خوبند ولی فاقد هیدروکینون هستند به طور کلی داروهای فاقد هیدروکینون تاثبر کمتری دارند

خیلی خیلی ممنون