س.ح
عنوان :

ریفلاکس مخفی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر من دخترم 7 ماه و 20 روز دارد و وزنش 7500 است و یک ماه و نیم هست که شیرخشک بیومیل سوی میخوره شیر مادر نمیخوره و قبلا ببلاک ال اف میخورد و حساسیت داشت و پروتکتین 427 بود و الان بعد از یک ماه و نیم تکرارش کردم 35دبود و نمونه مدفوع مشکلی نداشت و دخترم داره دندون در میاره و قبلا لانزو میخورد و 20 روزه به دستور شما نکسیوم 20 نصف صبح و شب میدادم ولی ریفلاکسش بدتر شد و بیقراری شب زیاد داشت و دوروزه قطع کردم و لانزو میدم حالا میخوام بدونم با توجه به وزنش چقدر بدم و دونه ای داخل لانزو 90 بود و دکتر دوباره اخر شبها رانیتیدین میدم تا کی مجازم رانیتیدین بدم ؟و وزنش خوبه یانه؟
ببخشید دکتر دخترم تموم دندوناش رولثه هستن بعضی ها ورم کردن مال این نیست ریفلاکس دخترم تشدید شده تک سرفه هایی هم داره چکار کنم؟
اقای دکتر کمکم کنید دخترم شبها تا صبح صدبار بیدار میشه بیدار میشه گریهدمیکنه پستونک میزارم دهنش میخوابه ولی تا رانیتیدین میدم دیگه میخوابه شما بگید چکار کنم من که دارم لانزو میدم ولی ریفلاکسش تشدید شده به نظر شما چی بهش بدم یعنی لانزو هم تاثیر نداره ؟قبلا لانزو میدادم هم شبها هی بیقرار بود به نظر شما امپرازول یا پنتاپرازول ندم بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم؟توروز خوبه خوابش هم خوبه شبها خراب میشه
دکتر من امپرازول ندادم تا حالا به نظر شما امپرازول یا پنتوپرازول رو امتحان نکنم ؟چقدر بدم؟چون قبلا هم لانزو خوزده ولی هیچ فرقی نکرده دکتر شربت موتیلیوم دارم میتونم بهش بدم که اسید معده اش نیاد بالا

سلام بهتر است روزها 2 تا 3 بار رانیتیدین بدهید و شب ها 1/4 قرص بکلوفن 10 میل
دندان . واکسن. مسافرت . گرما و... عوامل استرس زا برای تشدید حملات ریفلاکس هستند
لانزو و نکسیوم و انپرازول و . همگی یک دسته دارو هستند و خیلی تفاوت ندارند مگر کودکانی که به یک دارو واکنش نشان میدهند

برای خواب
جای خنک . جدا سازی. قطع شیر شب . وسایل مناسب. حمام شبانه. موسیقی کمک کننده هستند
برای بهتر شدن دندان آفتاب مستقیم ویتامین دی 3 و ماساژ لثه ها کمک کننده هستند

شربت نوتیلیوم برای سرفه و خس خس سینه شبانه و استفراغ کمک کننده خواهد بود