ف.ر
عنوان :

درد زیر شکم یبوست

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید من 40 روزمه خانم رجبی هستم گفته بودید ک استراحت مطلق باشم الان چند روزه زیر شکمم درد میکنه و منقبض میشه و یبوست هم دارم چکار کنم ؟ طبیعیه ایا؟؟؟؟

سلام عزیزم شربت لاکسی ژل برای یبوست استفاده کنیدو شیاف سیکلوژست هردوازده ساعت

ممنون ببخشید من الان 5 تا بیشتر شیاف ندارم و ایرانیشو گرفتم کافیه همین مقدار یا بازم باید بگیرم ؟