ن.ب
عنوان :

زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
باسلام من به مدت یکسال از روش آمپول سه ماه برای جلوگیری استفاده میکردم که بدلیل مشکلات و عوارضی که برایم ایجاد شده میخواهم روش رو تغییر بدم سوال اول من این هست بهترین ک موثرترین قرص جلوگیری کدوم هستش و دوم اینکه الان هزینه آ یو دی به چه صورت است با تشکر از وقتی که گذاشتید.

سلام
قرص جلوگیری انواع مختلف دارد و تفاوت شاخصی باهم ندارند و تحمل افراد فقط فرق میکند ، و هر کسی با یک نوع راحتتر و کم عارضه تر است.مشهورترین نوع ان LDاست که در بعضی سردرد ،ورم و..ایجاد میکند که اگر این عوارض ایجاد شد نوع آن را تغییر میدهیم،از انواع ایرانی سیپروترون کامپاند و خارجی یاسمین،مارولون،دیان،دزوسپتیو و....موجودند،یاز نیز ترکیب خوبی است که به افرادی که تهوع و اسفراق با سایر انواع دارند داده میشود.
دستگاهIUDانواع مختلف دارد و بسته به شدکت سازنده از 30 هزار تا یک میلیون در انواع طلایی و نقره متفاوت است،که دقیقا از تجهیزات پزشکی سوال شود،هزینه گزاشتن بسته به مرکز متفاوت و در مراکز دولتی حدود 30 هزار با دفترچه و در مطب بسته به هر پزشک متفاوت ،ولی تعرفه 100 تومان است