ک.س
عنوان :

سو جذب آلرژی و رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر خسته نباشید من شب گذشته کیانو اوردم پیشتون 8 ماه تمام داره با وزن 7700 و قد 68 شیر نئوکیت میخوره و رشدش خیلی خیلی کنده نسبت به همسناش کوچیکه گاهی اسهال بلغمی و گاهی مدفوع خیلی هجیم و سبز تیره گفتین سو جذبش شروع شده یه ازمایش الرژی براش نوشتین و داروهای زینک پلاس فولیک اسید کرون سینگولار سابولار و مترونیدازول براش نوشتین با توجه به اینکه گاهی اسهالش قطع میشه و مدفوع هجیم و تیره داره با این حال باز هم داروهای مترونیدازول و سابولار و طبق دستور بهش بدم ؟ یبوست نمیشه؟ و اینکه سنگولار و هروز نصف بدم ؟ و اینکه چه قدر طول میکشه ک پسرم درمان شه و مثل بچه های دیگه وزن بگیره؟
خیلی ممنونم از پاسخگوییتون
بی اشتهایی شدیدم داره دکتر

سلام بله داروها را طبق توصیه کامل بدهید و سینگولر روزانه نصف ساشه

سو جذب حدودا تا 5 سالگی اثرات تاخیر رشد را دارد ولی بعد از دوران شیرخواراگی رشد کودک بهتر میشود
استفاده از کودکان در مراحل بعد در صورت تداوم توقف رشد باید مد نظر باشد