ک.خ
عنوان :

داروی

متخصص بیماری های کودکان
سلام .پسرم دوماهشه داروهای رفلاکس که شما دادید رو شروع کردم .بایاگایا با ایزی کول و D3 رو هم که از اول میدادم ادامه بدیم .نظر شما چیه .دادن استامینوفون در بعضی موقعها که بچه بی تأبی میکنه جایز است اخه جای واکسن که در بیمارستان موقع تولد زدن حالت جوش ورم کرده بعداز 2ماه.تشکر

سلام بله داروها را مانند قبل ادامه دهید و آستامینوفن روزی سه بار دوبرابر وزن بر حسب قطره برای 3 روز زمان درد و تب بلامانع است