ک.خ
عنوان :

استفراغ کردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر .پسرم چند دقیقه بعداز شیر خوردن بالا میاره شیر سفت که انگار خلط داخلش است.بعضی موقعها نیم ساعت تا 1ساعت بعداز شیر خوردن اتفاق می افته

سلام با توجه به سن کودک علائم میتواند علل مختلفی داشته باشد ولی زیر 6 ماه اغلب به علت پرخوری و یا ریفلاکس معده است
درکانال تلگرام و اینستا جداول اسکور ریفلاکس و نحوه کنترل غیر دارویی ریفلاکس توضیح داده شده است
درصورت رعایت شرایط,انتی ریفلاکس و اسکور ریفلاکس,بالاتر از 7 باید جهت بررسی بیشتر و درمان مناسب,به پزشک مراحعه کنید