س.ن
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر سامین دادوند رو برای
رفلاکس پیشتون آوردم شربت راینیتیدین دادید و موتیلیوم بهتر شده اما بیرون روی شدیدگرفته شیر خشک هم اپتامیل پپتی دادید بهش اصلا نمی افته بهش بیرون روی رو بیشتر کرده تا روزی 10 بار هم رسیده بلافاصله بعد از شیر دهی

قطره پدی لاکت روزی پنج قطره بدهید و شیر خشکAL110 جهت اسهال بدهید

سلام آقای دکتر الان هم شیر خشک ال اف رو میدم اما باز بیرون روی داره

آزمایش مدفوع بدهید تا ببینیم حساسیت است یا نه

قطره پدی لاکت رو هم اضافه کنید

الان مصرف میکنه پدی لاکت رو
دقیقا به دختران شیرخشک مدفوع میکنه
دقیقا بعد خوردن شیر خشک مدفوع میکنه

شیر خشک گاستروفیکس شروع کنید تا زمان بهبودی کامل اسهال