ن.ب
عنوان :

شیر خشک نئوکیت جونیور

متخصص بیماری های کودکان
سلام روز بخیر
پسرم 8 ماهه اس و پیش خودتون میارمش
به پروتئین گاوی، موز، گردو، لاکتوز و تخم مرغ حساسیت داره
الان داره شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور میخوره
میتونم بهش شیر نئوکیت جونیور بدم؟ روی قوطی نوشته یکسال به بالا
مورد دیگه اینکه طاها از دیروز دمای بدنش بین 37-37/8 متغیره. یعنی تب داره؟ استامینوفن بدم؟
تب سنج دیجیتال از این مدلی که نور به پیشونی میتابه دارم

سلام دمای بالای 37/8 تب محسوب میشود
افزایش مختصر دمای بدن به علت آلرژی فصلی یا گرمای محیط است
شیر جدید را زیر یکسال توصیه نمبکنیم زیرا احتمال فشار به کلیه ها و کید وجود دارد

اگر تب بالای 38 و علائم بیماری مانند سرفه , اسهال یا خس خس سینه داشته باید باید توسط پزشک معاینه شود