ر.م
عنوان :

برفک دهان

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام خدمت شما.ده روز پیش در خصوص برفک مقاوم دهان پسریکساله ام از شما سوال پرسیدم و گفتید اگر نیستات جواب ندادمحلول دست سازفلوکونازول تهیه کنم.لطفا راهنمایی بفرمائید چند روز و روزی چند مرتبه و چه مقدارباید استفاده شود.در ضمن ده درصد باشد یا یک درصد؟مانند نیستات باید ابتدا ماساژ بدهم و بعد خورده شود؟البته هیچ داروخانه ای این محلول را آماده نمیکند و گویا پودر این دارو را ندارند.داروخانه بیمارستان رازی هم تماس گرفتم گفتن باید بررسی کنند و هنوز جوابی نداده اند.لصفا اگر داروخانه ای میشناسید که درست میکند معرفی کنید تا تماس بگیرم.اگر امکان دارد نام کامل کتابی که برای تغذیه و آشپزی کودکان بالای یکسال مورد تایید خودتان است را با ذکر نام انتشاراتش بفرمایید.متشکرم.

سلام 39 سی سی شربت زبنک ویت بی و 1
عدد کپسول فلوکونازول 50 را نحلوز کنید و روزی سه بار 2 سی سی بدهید بخورد و بهتر است کمی هم با انگشت روی محل ضایعات مالیده شود دوره درمان 5 تا 7 روز است
کتاب تغذیه کودکان از بدو تولد تا 5 سالگی وزارت بهداشت انتشارات جهاد دانشگاهی