ش.ل
عنوان :

مدفوع ابکی

متخصص بیماری های کودکان
دختر من 3 روز دیگر 3 ماهش تمام میشود و الان حدود یک هفته است که از روزی حداقل 5-6 بار تا حداکثر 7-8 بار بیرون روی ابکی دارد البته حال عمومی اش خوبه و اینکه ابریزش اب دهانش هم زیاد شده ، جای نگرانی دارد؟ قابل ذکر است فقط شیر خودم رو میخوره و من روزی 3 نخ سیگار میکشم ؟!

سلام.مادر گرامی .ایا تب نداره؟
اشتهاش به شیر فرق نکرده؟
وزن گیریش چطوره؟

در مورد سیگار که مسلما سیگار رو اگر بتونید ترک کنید هم براخودتون بهتره هم کودکتون.

نه تب نداره، وزن گیری هم نرمال و شیر خوریش خیلی کم نشده ولی به اندازه سابق هم نیس

جای نگرانی ندارد.صبر بفرمایید فعلا.