س.ش
عنوان :

درد قفسه سینه و پشت کمر سمت چپ

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
درد در قفسه سینه سمت چپ و پشت کمر اکو و تست ورزش و آنزیم های قلبی و نوار قلب انجام دادم همه چی نرمال بوده و مشکلی نیست ولی درد از بین نمیره کم و زیاد میشه

چند سالتونه؟درد با فعالیت و راه رفتن بیشتر میشه یا خیر ؟سابقه بیماری قلبی در خانواده دارید؟قند،فشار خون و مصرف سیگار دارید یا نه؟

Salam jenabe dr dard sabet ast ya kam ya zoyad mishe vali ghat nemishe sabegheye bimaroye ghalbi pedar bozorgam dashtan
Vali khodam teste varzesh eco va anzim haye ghalbi va navarr ghalbim ok bod normal bode
Sigar mikesham
Chize digei nist chek upe koli ke dadam hame chi ok bod
Andoskopi ham kardam ke chizi nabod ye kam eltehabe mede bod
Vali dard az beyn nemire kheyli ham ham goftan ke az esteres va ezterabe ya panik atacke vali dar majmo dard az beyn naraft
Va dard dar ghafaseye sine samte chap va poshtesh to kamaram va bazoye cahapam va gardanam hamishe hst sabete ya zoyad mishe ya to hamon hade vasat sabet mimone ghat nemishe
In kalafam karde va azyatam mikone
Ghorse perperanol sobh va asr ham yek nesfe zanax va sobh nashada pentaperazil mikhoram hamin

سلام
با توجه به این تعریف و شرح حال شما ،درد قلبی نیست ،حتی شما بررسی هم کردید که نرمال بوده .
قطعا این درد با این تعریفی که کردید و اون بررسی های نرمال ،قلبی نیست .دردهای عصبی هستند که هر بار شما به جایی ربط میدید .ولی به نظر بهترین کار کنترل استرس و اظراب و رفع شرایط عصبیه

Kheyli mamanin az vaghtike gozashtin ba jam bandiye chand dr ike raftam be hamin natijeike shoma farmodin residim vali khob chon azyat konanadst mikhastam rahe hali baraye barataraf kardane darde sine va poshtam peyda konam age pishamahdi darin ya ghorsi kari chizi hast mamnon mosham ke behem begin

حداکثر یک قرص پروپرانولول ده میلی صبح و شب و یک قرص کلردیازپوکساید یا کلینیدیوم سی شبانه
البته اگر به وسواس فکری در این زمینه بیماریها مبتلا هستید که بد نیست مشاوره برای درمان با همکاران محترم روانپزشک ما داشته باشید و با درمان دوره ای کوتاه مدت این وسواس فکری بهتر خواهد شد

Kheyki mochakeram
Faghat ye soal ba tavajoh be karharike kardam lazem hst ke eskane ghalb bedam ya na ?