m.f
عنوان :

ریفلاکس پنهان

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام وقتتون بخیر
آقای دکتر پسرم 6 ماهشه با وزن حدود 8 کیلو و وزن تولد 3300 و شیر خودمو میخوره
از 2 ماهگی با توجه به علائمش تشخیص ریفلاکس پنهان داده شدو رانیتیدین روزی دو سی سی به صورت مرتب تو این چهارماه مصرف کرده.خودم رژیم پروتئین گاوی دارم و لبنیات و گوشت مصرف نمیکنم دوبار تو ماههای اخیر استفاده کردم که مدفوعش خونی شد.شبا حدود 4 یا 5 بار بیدار میشه شیر میخوره میخوابه
1. با توجه به اینکه علائمش بهتر شده و 4 ماه رانیتیدین مصرف کرده میتونم داروش رو قطع کنم اگه علائم برگشت مجدد بهش بدم؟ اگه میشه چون شنیدم یک دفعه نباید قطع بشه به چه صورت بدم بهش یا اگه لازمه آزمایش یا سونو بده اگه نرمال بود قطع بشه لطفا اسم همه آزمایشات مورد نیاز رو بفرمائید
2. از 5 ماهگی غذا رو شروع کردم وقتی هویج یا سوپ میخوره به صورت هضم نشده تو مدفوعش هست آیا ممکنه سوءجذب باشه؟چه آزمایش یا داروی خاصی لازمه؟
3 مکمل AD هر روز،تری دی تری به خاطر مصرف داروی آنتی اسید یک روز درمیان بهش میدم همچنین میخوام آیروفیکس رو براش شروع کنم با توجه به اینکه هر سه ویتامین D دارن آیا دوزش بالا نمیشه و ضرر ندارد برای پسرم ؟
4.بعضی موقع ها حدود 5 بار در هفته موقع شیرخوردن درحالی که خوابه سرش میلرزه دلیلش چیه؟چیکار باید بکنم

سلام 1 سونو هیچ ارزشی نداره و هر کس هم برای ریفلاکس گفت سونو کنید ارزشی نداره.
رانیتیدینش رو ابتدا یک وعده کم کنید و هر هفته از وعده ها کم کنید و قطع کنید
2نه سوء جذب نداره اصلا نگران نباشید داره خوب وزن میگیره
3یک مکمل حاوی آ و دی بهش بدید کافیه
4. اگر سابقه تشنج در خانواده دارید پیگیری کنید

آقای دکتر اگه خدایی نکرده علائمش برگشت باز شروع کنم؟سابقه تشنج نداریم
ممنون از پاسخگوییتون