م.ح
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام خدمت خانوم دکتر عزیز
ممنون میشم اگه به سوالاتم پاسخ بدین و منو راهنمایی کنید
پسری 28 ساله ام و ریزش موی شدیدی دارم پدرم هم کچل نیست.
تمام داروهارو امتحان کردم نتیجه ای نگرفتم(به ماینوکسیدیل و حتی فومش هم حساسیت دارم)
1_موهایی که میریزش تهشون یه تیکه سفید مانند چسبیده که دکتر بهم گفت غلاف مو هستش میخواستم بدونم چرا غلاف موهام بیرون میاد دلیلش چیه و نگران کننده هست راه درمانش چیه؟
2-دکتر بهش فین پشیا داده به مدت یک سال مصرف کنم،که بنده تو 4 ماه اثری ندیدم آیا ادامه بدم تا کی؟
3-خارش و چربی و شوره شدید دارم با هیچی هم درست بشو نیس مثل کتاکنازول و زینک پریتیون و سلنیوم سولفیدو و هزار تا شامپوی دیگه.میخواستم بدونم شوره و خارش باعث ازدیاد ریزش میشن؟(آخه هر وقت شوره داشتم ریزش میگرفتم و شوره درست میشد ریزشم کم میشد)
4-اینکه توصیه نهایی شما چیه اول برای ریزش و دوم برای خارش و التهاب و شوره ای که درس بشو نیست
ممنونم
اینا عکسای سرم
اینا هم عکس غلاف مو
ممنونم ازتون

ریزش کف سر اغلب موهای تلوژن میریزه که همه غلاف دارن این مساله نگران کننده ای نیس

با توجه ب شوره و خارش برای شما تشخیص درماتیت سبورییک همراه ریزش مو مطرح هست

بهتر است تست انگل دمودکس انجام بدین

درصورتیکه تراکم بالای 5 عدد داشتیدد درمان انجام بشه

این درمان میتونه ب کمتر کردن عود شوره و خارش و چربی کمک کنه

داروهای ضد قارچ خوراکی مثل کتوکونازول فلوکونازول و ایتراکونازول هم کمک کننده هستن

بله شوره و خارش باعث ازدیاد چربی و ریزش مو میشن

فین پشیا حداقل یک سال باید مصرف سه تا اثر دارو طاهر شه و بعد در صورت رسد موهای ظریف تا چندین سال ادامه یابد